Ελληνικό καλοκαίρι με αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ!

Ελληνικό καλοκαίρι με αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ!

Αποτελεσματική προστασία με φυσικά φίλτρα και συστατικά βιολογικής προέλευσης, εξαιρετικές φόρμουλες, τέλειες υφές και αρώματα και... φύγαμε για παραλία!

Τρία βασικά ευεργετικά φυσικά συστατικά - Γιαούρτι, Καρυδιά & Καρύδα, βούτυρο Karitè- 12 προϊόντα αντηλιακής προστασίας και after-sun φροντίδας, δείκτες SPF από 10 έως 50, φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης, απαλές υφές, μοναδικά αρώματα: θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να γράφουμε τους λόγους που τα αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ είναι από τα αγαπημένα μας και γιατί είναι must για κάθε beach bag!

Η αντηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ επενδύει σε ωφέλιμα φυσικά συστατικά, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, αναπτύσσοντας φόρμουλες χωρίς αμφιλεγόμενες συνθετικές ουσίες (όπως parabens, mineral oil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες), και στην αποτελεσματική προστασία από το υπεριώδες φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας (UVA – UVB), καλύπτει όλες τις βαθμίδες προστασίας, τους τύπους επιδερμίδας και τις ηλικίες. Το βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι πρωταγωνιστεί στις φόρμουλες για τις ευαίσθητες επιδερμίδες ( να θυμίσουμε πως η ενσωμάτωση βρώσιμου Γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα –που σημαίνει ότι όλες οι ευεργετικές ιδιότητες και η απαλή υφή του μεταφέρονται στο προϊόν- είναι παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ), οι συνθέσεις με Καρυδιά & Καρύδα υπόσχονται βαθύ μαύρισμα και είναι ιδανικές για όσους επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ, ενώ το βούτυρο Karitè είναι κατάλληλο για τη φροντίδα της παιδικής επιδερμίδας.


Τα δύο γνωστά προϊόντα after sun -το best selling Yoghurt Cooling Gel και το Aloe Vera/ Γαλάκτωμα Σώματος- ολοκληρώνουν τη θερινή περιποίηση, ενώ το Κόκκινο Αμπέλι/ Αντιηλιακό Μαλλιών θα διατηρήσει και φέτος το καλοκαίρι άψογο το χρώμα των μαλλιών.

Extra bonus: τα πακέτα προσφορών 1+1 στα αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ, τα οποία θα βρείτε στα φαρμακεία!.