Η Clarifying Lotion έχει αξία για όλες τις επιδερμίδες

Η Clarifying Lotion έχει αξία για όλες τις επιδερμίδες

Η Clinique έχει τη δική της φιλοσοφία στην περιποίηση και την ακολουθεί πιστά.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της Clinique, είναι η Clarifying Lotion, που έχει σχεδιαστεί από δερματολόγους -και η οποία υπάρχει σε διαφορετικούς τύπους. Το Σαλικυλικό Οξύ, το οποίο είναι παρόν, δεν ερεθίζει και συμβάλλει στη διάλυση ή απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων. Είναι ειδικά μελετημένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε δέρματος και να μην ερεθίζουν ακόμη κι αν το δέρμα σας είναι ξηρό ή πολύ ξηρό.

Η επιλογή του σωστού «νούμερου» - μιας και οι ονομασίες των Clarifying Lotions είναι νούμερα- εγγυάται καθαρό και υγιές δέρμα. Η δράση της δεν σταματάει στην απαλή αλλά αποτελεσματική απολέπιση που αποκαλύπτει μια υγιή και λεία επιδερμίδα. Ενδυναμώνει την επιδερμίδα, κάνοντάς την λιγότερο επιρρεπή στις επιθέσεις του περιβάλλοντος και στις αλλεργίες.

Απλά επιλέξτε το Νο 1 αν όντως το δέρμα σας είναι ξηρό ή πολύ ξηρό. Και έχτε πάντα κατά νου ότι δρα σε συνέργια με με το Facial Soap και την Dramatically Different Moisturizing Lotion στο Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique.