Η μπρονζέ πούδρα που σας προσέχει

Η μπρονζέ πούδρα που σας προσέχει

Ήρθε από την Clinique και είναι η Superbalanced Powder Bronzer

Σχεδιασμένη να χαρίζει ένα υπέροχο, suknissed αποτέλεσμα στο πρόσωπο, η νέα μπρονζέ πούδρα της Clinique είναι περισσότερο από ένα προϊόν μακιγιάζ. Βασισμένη στην έξυπνη τεχνολογία του Superbalanced Makeup, η φόρμουλά της ρυθμίζει τη λιπαρότητα και διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα, ώστε να δείχνει φρέσκια και φυσικά ματ.

Έτσι, ενυδατικοί παράγοντες όπως το Phytosqualane και το Mumuru Butter, προσφέρουν άνεση στις ξηρές περιοχές, μεταλλικά στοιχεία εξασφαλίζουν την υγιή όψη και αφαιρούν τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας και αντιοξειδωτικά όπως η Βιταμίνη E και η Βιταμίνη C προστατεύουν την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος και διώχνουν τη θαμπάδα. Συγχρόνως, ως ένα εξαιρετικό bronzer που είναι, η Superbalanced Powder Bronzer χαρίζει μια διακριτική, ομοιογενή λάμψη στο πρόσωπο, από κάθε γωνία, χάρη στους ειδικούς οπτικούς παράγοντες και τα σφαιρικά σωματίδια που αντανακλούν το φώς, ενώ μένει σταθερή για πολλές ώρες.

Ακόμα και η συσκευασία της είναι ιδιαίτερη: είναι συμπιεσμένη έτσι ώστε με το κάθε γύρισμα που κάνετε να απελευθερώνει φρέσκους κόκκους μπρονζέ πούδρας, στη σωστή ποσότητα για μια εφαρμογή, για φυσική λάμψη χωρίς υπερβολές. Θα τη βρείτε σε 2 αποχρώσεις, Bronzed 1 και Bronzed 2, σε ένα καλοκαιρινό makeup-bag της Clinique.