Τα αγαπημένα των stars: Η μάσκα μαλλιών της Emily Blunt

Τα αγαπημένα των stars: Η μάσκα μαλλιών της Emily Blunt

Σε ποιο προϊόν ορκίζεται η ηθοποιός;

Πιστολάκι, σίδερο ισιώματος, χρώμα, τεχνικές εργασίες βάζουν σε δοκιμασία τα μαλλιά μας, τα ταλαιπωρούν και συχνά στερούν τη ζωντάνια τους. Επειδή, όμως, καμιά μας δεν είναι διατεθειμένη να πει "τέλος" σε αυτές τις διαδικασίες, η λύση για να διατηρήσουμε την υγεία και τη λάμψη της τρίχας βρίσκεται στην σωστή φροντίδα της.

Για την Emily Blunt, το προϊόν που δίνει το φιλί της ζωής στα μαλλιά της είναι η μάσκα μαλλιών Intense Hydrating Mask της Moroccanoil. «Τα μαλλιά μου έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από το χρώμα. Αυτή η μάσκα επανορθώνει τις φθορές και συχνά κοιμάμαι αφήνοντάς την να δράσει όλο το βράδυ» είπε η ηθοποιός στο InStyle.com.

moro

Ιδανική για την χοντρή, ατίθαση τρίχα, η Intense Hydrating Mask της Moroccanoil δίνει εντατική ενυδάτωση μέσα σε 5 λεπτά, οπότε μπορείτε να τη χρησιμοπιήσετε ως θεραπεία express κάθε φορά που διαπιστώνετε πως τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από αναζωογόνηση. Βασικό συστατικό της, το θαυματουργό έλαιο argan που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη βελτιώνοντας την υφή, την ελαστικότητα και τη λάμψη της τρίχας.