Γιαούρτι: η εξέλιξη μιας παραδοσιακής συνταγής ανακούφισης στην αντηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ

Γιαούρτι: η εξέλιξη μιας παραδοσιακής συνταγής ανακούφισης στην αντηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ

Ό,τι καλύτερο για την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο

Και ποιος από μας δεν έχει επιστρέψει από την παραλία - έστω και μία φορά στη ζωή του- και δεν έχει τρέξει κατευθείαν στο ψυγείο για να ανακουφίσει το κάψιμο από την ηλιοθεραπεία με την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς, το γιαούρτι;

Αυτές τις πολύτιμες καταπραϋντικές και αναπλαστικές ιδιότητες του πραγματικού γιαουρτιού η ΚΟΡΡΕΣ τις ενσωμάτωσε το 2003 - για πρώτη φορά σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο- σε καλλυντική φόρμουλα, που έγινε αμέσως best seller: το after-sun Yoghurt Cooling Gel εγκαινίασε αυτή την κατηγορία καλλυντικών, καταλήγοντας σήμερα στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού όσον αφορά στην περιποίηση μετά τον ήλιο.

Γιατί η ΚΟΡΡΕΣ επέλεξε να χρησιμοποιήσει πραγματικό Γιαούρτι στη σύνθεση; Σύμφωνα με το Εργαστήριο Έρευνας ΚΟΡΡΕΣ, στόχος ήταν ο «εγκλωβισμός» της ευεργετικής δράσης και της απαλής υφής της πρώτης ύλης στο τελικό προϊόν. Το βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Αυτό το προφίλ, λοιπόν, «χάρισε» στο βρώσιμο βιολογικό Γιαούρτι ελληνικής προέλευσης πρωταγωνιστικό ρόλο- μετά από το after sun- και στην αντιηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ.

Αντιηλιακές κρέμες προσώπου και αντιηλιακά γαλακτώματα προσώπου-σώματος με SPF50 έως SPF20 απευθύνονται στις ευαίσθητες επιδερμίδες, συνδυάζοντας το βρώσιμο Γιαούρτι με πλήθος άλλων φυσικών δραστικών, όπως το αντιφλογιστικό εκχύλισμα Epilobium Angustifolium, η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε ή το ενυδατικό βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης, για να προσφέρουν προστασία από τις ακτινοβολίες UVA - UVB, με καταπραϋντική δράση.

Και βέβαια, σταθερή αξία πλέον το καλοκαίρι, μετά την έκθεση στον ήλιο, το Yoghurt Cooling Gel που παραμένει ο απόλυτος σύμμαχος για απίστευτη αίσθηση δροσιάς. (Tip: Για ακόμα πιο δροσερή αίσθηση, φυλάσσετε το Yoghurt Cooling Gel στο ψυγείο!)


Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι με την αντιηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ για σταθερά αποτελεσματική προστασία από το υπεριώδες φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Με φυσικά φίλτρα και συστατικά βιολογικής προέλευσης, απαλλαγμένη από σιλικόνες, parabens, αιθανολαμίνες και mineral oil –αντιηλιακά ανθεκτικά στο νερό και δερματολογικά ελεγμένα.

Μην παραλείψετε να αναζητήσετε τα πακέτα προσφορών 1+1 στα αντιηλιακά ΚΟΡΡΕΣ στα φαρμακεία.