Hydraskin Serum: μεγαδόσεις ενυδάτωσης!

Hydraskin Serum: μεγαδόσεις ενυδάτωσης!

Η Darphin δημιούργησε το ιδανικό ελιξίριο για την διψασμένη επιδερμίδα

Μετά από χρόνια έρευνας πάνω στο πώς επηρεάζουν την δραστηριότητα του δέρματος η ρύπανση, το στρες, ο καιρός και ο κλιματισμός, οι ερευνητές της Darphin διαπίστωσαν πως η υδάτωση του δέρματος συνδέεται άμεσα με τη γήρανσή του. Επιλέγοντας, λοιπόν, τα πιο εκλεκτά βοτανικά συστατικά από όλο τον κόσμο, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας αλλά πάντα μέσα σπό την μοναδική φαρμακευτική προσέγγιση που την χαρακτηρίζει, η Darphin δημιούργησε ένα εξαιρετικό serum εντατικής ενυδάτωσης.


Το νέο Hydraskin Intense Hydrating Serum μπαίνει στη σειρά Hydraskin η οποία είναι σχεδιασμένη να εξαλείφει τις γραμμές αφυδάτωσης, το θαμπό τόνο και την τραχύτητα της επιδερμίδας. Στην καρδιά αυτού του serum βρίσκεται η νέα φόρμουλα Extreme Hydrating Complex που αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης από τα εργαστήρια Darphin και βασίζεται σε τρία συστατικά: το Ρόδι, που βοηθά το νερό να κυκλοφορήσει αποτελεσματικά μέσα στα κύτταρα, την Urea, ένα φυσικό συστατικό των υδροτοποιών παραγόντων (γνωστών ως NMF), η οποία βοηθά το νερό να συγκρατείται μέσα στα κύτταρα εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την αφυδάτωση της επιδερμίδας και το Polyquaternium, το οποίο διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την υγρασία του δέρματος ενώ προσφέρει ισορροπία μεταξύ νερού και λιπιδίων στο υδρολιπιδικό φιλμ. Επιτρέπει επίσης το σχηματισμό ενός προστατευτικού φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ότι το δέρμα θα παραμείνει λαμπερό και προστατευμένο.


Πώς θα χρησιμοποιήσετε το Hydraskin Intense Hydrating Serum: το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό, πριν την κρέμα ημέρας σας ή το βράδυ σαν εντατική θεραπεία, μια εξαιρετική ιδέα ειδικά τώρα το καλοκαίρι, για να γεμίσει τις "δεξαμενές" των κυττάρων με πολύτιμη υδάτωση.



Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το αγαπημένο eyeliner της Blake Lively και της Leighton Meester;

Πώς να καμουφλάρετε τις γραμμές από το μαγιό

Πορτοκαλί σκιά: πώς θα τη φορέσετε σωστά