Le Gloss Revelateur de Liv: μεταμορφώνεται στα χείλη σας!

Le Gloss Revelateur de Liv: μεταμορφώνεται στα χείλη σας!

Αυτό το συλλεκτικό lip gloss του Givenchy είναι διαφορετικό - και μαγικό

Έρχεται μαζί με την φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου που ονομάζεται Acoustic Colors, μια "μελωδία" που συνέθεσε όχι με νότες, αλλά με χρώματα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Nicolas Degennes: το Le Gloss Revelateur de Liv είναι ένα συλλεκτικό, διάφανο lip gloss που αλλάζει χρώμα μόλις αγκαλιάσει τα χείλη.


Για τη δημιουργία του, ο Degennes όχι απλά εμπνεύστηκε από την μούσα του,Liv Tyler, αλλά συνεργάστηκε μαζί της: «Εκείνη τη μέρα, της ζήτησα να μου ζωγραφίσει τη μουσική που είχε μέσα της. Ροζ. Φυσική. Και έτσι προέκυψαν τα δύο προϊόντα Lively Pink για τα χείλη (το λιπ γκλος και το, ίδιας λογικής κραγιόν, Rose Revelateur de Liv)».


Αυτό που εντυπωσιάζει στο Le Gloss Revelateur de Liv του Givenchy είναι πως παρότι είναι κρυστάλλινα διάφανο μέσα στη συσκευασία του, όταν αγγίξει τα χείλη προσαρμόζεται στο pH τους και μεταμορφώνεται στο ιδανικό, natural ρόζ. Συγχρόνως τα περιποιείται, αφήνοντάς τα πολύ απαλά και πιο γεμάτα ενώ τα "ντύνει" με μια διάφανη, sur mesure απόχρωση. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του, για ένα φυσικό look, αλλά και πάνω από το κραγιόν σας για να δώσει μια λαμπερή, juicy διάσταση στο χρώμα του.



Διαβάστε ακόμα

Η Carine Roitfeld για τη M.A.C

3 Dot Liner: το πιο εύκολο eyeliner που έχετε δει!

Volume στο τέρμα!