Φθινοπωρινή ανανέωση με KOΡΡΕΣ

Φθινοπωρινή ανανέωση με KOΡΡΕΣ

Και συγκεκριμένα, με το gift set της αντιρυτιδικής και συσφιγκτικής σειράς Μαύρη Πεύκη 

Η ΚΟΡΡΕΣ γιορτάζει την άφιξη της νέας σεζόν με νέα gift sets που προσφέρουν έξυπνους συνδυασμούς των best selling προϊόντων της εταιρείας σε εξαιρετικές τιμές!


Ιδανικό για την φροντίδα της ώριμης επιδερμίδας, το gift set Μαύρη Πεύκη είναι μια απόλυτα value for money επιλογή καθώς προσφέρει την κρέμα προσώπου (ημέρας ή νύχτας) και την κρέμα ματιών, στην τιμή της κρέμας προσώπου. Η αντιρυτιδική & συσφιγκτική σειρά Μαύρη Πεύκη προσφέρει την απόλυτα φυσική λύση σε όλες τις απαιτήσεις αντιγήρανσης της ώριμης επιδερμίδας, φθάνοντας σε ποσοστό φυσικού περιεχομένου 97,7%, μέσα από 4 συστήματα δράσης: σύσφιγξη & ανόρθωση περιγράμματος προσώπου/ άμεσο lifting/ επανόρθωση ρυτίδων/ ενυδάτωση & λάμψη. Η αποτελεσματικότητα της σειράς αποδεικνύεται μέσα από σειρά κλινικών μελετών, αλλά και από το γεγονός ότι 100% των γυναικών αξιολόγησε τη Μαύρη Πεύκη ως πιο αποτελεσματική από την κρέμα ημέρας ή νύχτας της επιλογής του.


Ενδεικτική λιανική τιμή για το gift set Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες ή για Ξηρές/Πολύ ξηρές επιδερμίδες και Κρέμα Ματιών (δώρο), 36,80 ευρώ ενώ για το gift set Μαύρη Πεύκη Κρέμα Νύχτας για Όλους τους τύπους Δέρματος και Κρέμα Ματιών (δώρο), η ενδεικτική τιμή είναι 39,80 ευρώ.