Oil Reflections: ένα έλαιο πολλών αστέρων

Oil Reflections: ένα έλαιο πολλών αστέρων

Η Wella Professionals υπογράφει μια εξαιρετική φόρμουλα για τα μαλλιά

Τα έλαια φροντίδας είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο δυνατά trends στην φροντίδα των μαλλιών και η Wella Professionals δημιούργησε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών: το νέο Oil Reflections είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ λάδι που δεν βαραίνει τα μαλλιά, τα περιποιείται εντατικά και αφήνει μια υπέροχη, διακριτική ευωδιά.


Η σύνθεσή του είναι βασισμένη σε ένα μείγμα από έλαιο macadamia, έλαιο αβοκάντο και βιταμίνη Ε (γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση), συνθέτοντας έτσι ένα μεταξένιο έλαιο που αναδεικνύει την ομορφιά τους και κάνει το χρώμα τους να λάμπει αντανακλώντας το φως.


Ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής της Wella Professionals, Josh Wood, εξηγεί το γιατί: «To Oil Reflections ενισχύει την εμφάνιση και αίσθηση του χρώματος των μαλλιών, επειδή βελτιώνει την κατάσταση της τρίχας, κάνοντάς την πιο λεία και με μεγαλύτερη δύναμη αντανάκλασης του φωτός. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά λάμπουν περισσότερο καθώς αιχμαλωτίζουν το φως. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Το Oil Reflections, όχι μόνο κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν υπέροχα, αλλά αποτελεί ένα πραγματικό προϊόν της επόμενης γενιάς περιποίησης μαλλιών, οδηγώντας σε ένα άλλο επίπεδο τα οφέλη που μπορεί να προσφέρουν τα έλαια, δημιουργώντας αποτελέσματα που μπορείτε να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις».


Από την πλευρά του, ο Eugene Souleiman, ο διάσημος hairstylist και Παγκόσμιος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Wella Professionals, ο οποίος δοκίμασε το το Oil Reflections στα fashion shows λέει:«"Όταν βρίσκομαι στα παρασκήνια της Εβδομαδας Μόδας, είναι συνήθως αδύνατο να χρησιμοποιήσω λάδι στα μαλλιά - ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Τα περισσότερα λάδια είναι λιπαρά και μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά. Αλλά το Oil Reflections από τη Wella Professionals είναι ένα προϊόν επόμενης γενιάς, εξαιρετικά ελαφρύ που προσθέτει εκτυφλωτική λάμψη και αντανακλά το φως στα μαλλιά, ενώ συγχρόνως τα αφήνει απαλά και με ελεύθερη κίνηση. Επίσης, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ στις φωτογραφήσεις γιατί κάνει το φως να φαίνεται πως αναπηδά πάνω στα μαλλιά, ενισχύοντας το χρώμα και τη λάμψη τους, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα».


Επιπλέον, χάρη στα μαγευτικά και ζεστά αρώματά του, το Oil Reflections θυμίζει ένα ενυδατικό προϊόν με αιθέρια έλαια! Καθώς το δουλεύετε στα μαλλιά σας, ένα κοκτέιλ βανίλιας, κεχριμπαριού και μόσχου, αγκαλιάζει την τρίχα και αφήνει μια γλυκιά αύρα.


Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Ανάλογα με το μήκος και το πάχος της τρίχας, εφαρμόστε μερικές σταγόνες από το Oil Reflections σε όλα τα μαλλιά μετά το λούσιμο, εστιάζοντας στις άκρες. Απλώστε το πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι για ένα άμεσα πιο λαμπερό, αισθησιακό φινίρισμα που αντανακλά το φως.