Το Nude είναι μαγεία!

Το Nude είναι μαγεία!

Και η L'Oréal Paris μας δείχνει τον απόλυτο τρόπο να το...φορέσουμε

Ότι οι BB Creams είναι ένα από τα πιο δυνατά trends της κοσμετολογίας, είναι γεγονός. Όπως και το ότι οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν δημιουργήσει την δική τους πρόταση πάνω στο concept της BB Cream, κάθε μία με το δικό της ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Η L'Oréal Paris, όμως, έκανε την έκπληξη με μια BB Cream που σε τίποτα δε μοιάζει με ότι έχουμε δει και δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Ο λόγος για τη νέα Nude Magique BB η οποία-καταρχήν, είναι λευκή! Οι έξυπνες μικρο-χρωστικές κάψουλες που περιέχει (βασισμένες στην smart color technology) μεταμορφώνονται με το που έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα και γίνονται ένα μαζί της, συνδυάζοντας έτσι δύο διαφορετικά "προφίλ": μιας κρέμας φροντίδας και ενός φον ντε τεν.


Καθώς το διάφανο, λευκό πέπλο της Nude Magique BB θαγκαλιάζει το πρόσωπό σας, θα διαπιστώσετε πως φωτίζει και ενισχύει τον τόνο της επιδερμίδας, λειαίνει και κρύβει τις ατέλειες, καλύπτει και μειώνει τις κοκκινίλες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη. Επιπλέον, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στο κοκτέιλ αντιοξειδωτικών που περιέχει, προστατεύει απο την ηλιακή ακτινοβολία ενώ αφήνει μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς και άνεσης.



Διαβάστε ακόμα

5 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες

Lea Michelle: το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Color Genius: ένας makeup artist στο κινητό σας!