Οι "Kouklitas" της Lancôme

Οι "Kouklitas" της Lancôme

Έχουν την υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη Andrew Yang και εύχονται... Happy Dollidays!

Είναι ανάμεσα στα πιο hot items αυτή τη στιγμή στην Ασία, fashionistas και beauty addicts τις λατρεύουν και με το δίκιο τους: οι τρεις Kouklitas (το όνομά τους προέρχεται από την ελληνική λέξη "κούκλα") δημιουργήθηκαν από τον Andrew Yang ειδικά για την Lancôme, είναι εμπνευσμένες από τη και αποτελούν τη συλλογή Dollidays.


Κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα όμως όλες έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: τις χρυσές παγιέτες που είναι σαφής αναφορά στην glam, Χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Lancôme, και το τριαντάφυλλο που είναι το σύμβολο της μάρκας.


Η πορσελάνινη Alyssa είναι ντελικάτη, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μακριά μαύρα μαλλιά. Το outfit που φοράει είναι ένα υπέρκομψο μικρό λευκό φόρεμα, με ένα ενδιαφέρον twist: ένα τεράστιο τριαντάφυλλο της Lancôme στη μέση της.

Η Isabelle λάμπει μέσα στο χρυσό της corset dress με το τριαντάφυλλο της Lancôme. Έχει ζωηρό μακιγιάζ και καστανά μαλλιά πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν- αν μη τι άλλο, μαγνητίζει τα βλέμματα με το στυλ της.

Η Camille είναι ultra glam, με προσεγμένο σινιόν, φοράει ένα couture φορεμα σε εκτυφλωτικό κόκκινο και το τριαντάφυλλο της Lancôme στολίζει τον έναν ώμο της- μια αληθινή σταρ, δηλαδή!

Οι Kouklitas κυκλοφορούν μόνο στην αγορά της Ασίας-δυστυχώς- αλλά αν κάποιος φίλος σας ταξιδέψει προς τα κει, ζητήστε του να τις πάρει μαζί του επιστρέφοντας.


Who is who

O ταλαντούχος designer και illustrator, Andrew Yang, ξεκίνησε την καριέρα του ως σχεδιαστής κουστουμιών για την Όπερα του Salt Lake City, ενώ ήταν ακόμα στο Λύκειο. Μετά τις σπουδές του στο Fashion Institute of Technology εργάστηκε στον οίκο Proenza Schouler και το 2008 λάνσαρε την πρώτη του συλλογή Kouklitas, χειροποίητες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και με δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Σύντομα το ταλέντο του υπέπεσε στην αντίληψη της Anna Wintour η οποία τον σύστησε σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της fashion industry, με τα οποία συνεργάστηκε. Και αυτή τη σεζόν, έρχεται μια ακόμα ενδιαφέρουσα συνεργασία, αυτή με τη Lancôme όπου οι Kouklitas ντύνονται glam για τη συλλογή Happy Dollidays.