Skin Caviar Liquid Lift: Aκόμα πιο ισχυρή δράση lifting

Skin Caviar Liquid Lift: Aκόμα πιο ισχυρή δράση lifting

Το νέο treatment της La Prairie είναι η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην αντιγήρανση 

Φέτος, η La Prairie γιορτάζει 25 χρόνια από το λανσάρισμα της θρυλικής Skin Caviar, με μια νέα φόρμουλα που είναι ό,τι πιο δραστικό έχει να δείξει μέχρι αυτή τη στιγμή η διάσημη Caviar Collection: στο νέο Skin Caviar Liquid Lift υπάρχει η υψηλότερη συγκέντρωση καθαρού αποστάγματος από χαβιάρι αλλά και ένα μοναδικό σύμπλεγμα αποκατάστασης, που μεταβάλλει τη βασική δομή του δέρματος και προσφέρει μακροπρόθεσμη ανανέωση και σύσφιξη.


Μία ακόμα ιδιαιτερότητα αυτού του serum είναι η ενεργοποίηση των συστατικών του: αυτές οι πέρλες χαβιαριού νέας γενιάς που βλέπουμε ολόκληρες μέσα στο μπουκάλι, φυλακίζονται σε ένα εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από κόκκινο φύκι που διαλύεται κατά την ενεργοποίηση, τα συστατικά γίνονται ένα και παράγουν έναν ορό που τυλίγει το δέρμα σαν φίνο μετάξι. To προηγμένο τριπεπτίδιο εντός του οποίου αιωρούνται οι πέρλες χαβιαριού, διεγείρει τη σύνθεση των κύριων συστατικών του δέρματος, συσφίγγει και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος, συμβάλλοντας στην πρόληψη της εμφάνισης λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων. Αυτή η ικανότητα άμεσης μείωσης των ρυτίδων ενισχύεται από το εκχύλισμα Acmella Oleracea, που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο, και επομένως πιο νεανικό. Επιπλέον, ένας μοναδικός συνδυασμός βιταμινών, νουκλεϊκών οξέων, φωσφολιπιδίων, πρωτεϊνών, και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, θρέφουν και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αυξάνουν την αντιοξειδωτική ικανότητα και ενισχύουν τη φυσική λειτουργία αναδόμησης.


Το Skin Caviar Liquid Lift φοριέται πρωί και βράδυ και δεν χρειάζονται περισσότερες από μία με δύο σταγόνες για το πρόσωπο και τον λαιμό. Ακολουθήστε με την κρέμα φροντίδας σας, ιδανικά την Skin Caviar Luxe Cream ή το Extrait of Skin Caviar Firming Complex για ενισχυμένο συσφικτικό αποτέλεσμα.