Burberry Beauty: Eye do!

Burberry Beauty: Eye do!

Η νέα παλέτα σκιών Sheer Eye Shadow του βρετανικού οίκου μπήκε στη wish list μας  

Νέα άφιξη στη σειρά μακιγιάζ Burberry Beauty, η παλέτα σκιών Sheer Eye Shadow έχει εμπνευσμένους συνδυασμούς χρωμάτων, εξαιρετικές υφές και είναι προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: με δύο λόγια, είναι απόλυτα Burberry.


Οι τέσσερις αποχρώσεις που διαθέτει κάθε μία από τις 6 αρμονίες στις οποίες κυκλοφορεί (από τα πιο απαλά nude μέχρι τους πιο σκούρους τόνους), είναι έτσι συνδυασμένες ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα σοφιστικέ πρωινό look μέχρι ένα ultra glam βραδινό look, με άποψη. Κάθε παλέτα περιλαμβάνει μια φωτεινή βάση, δύο αποχρώσεις που αναμειγνύνται για να διαμορφώσετε το μακιγιάζ που θέλετε και μία για να δώσετε επιπλέον ένταση. Χάρη στην ελαφριά σύνθεσή τους- που βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο μακιγιάζ των ματιών- σας δίνουν τη δυνατότητα να χτίσετε το αποτέλεσμα και να δημιουργήσετε smokey τελείωμα διαφορετικής έντασης ενώ τα χρώματα παραμένουν ζωηρά και σταθερά για πολλές ώρες.


Όσο για την κομψή, μεταλλική συσκευασία της, ακολουθεί την αισθητική της σειράς μακιγιάζ Burberry Beauty, έχει μαγνητικό καπάκι πάνω στο οποίο πρωταγωνιστεί το εμβληματικό καρό Burberry και περιέχει τρία διαφορετικά πολυτελή πινέλα για τέλεια εφαρμογή των σκιών.