Η Estee Lauder σβήνει τις ρυτίδες- δείτε πώς!

Η Estee Lauder σβήνει τις ρυτίδες- δείτε πώς!

Μια νέα τεχνολογία ενισχύει στο μέγιστο τη φυσική ενέργεια του δέρματος για νεανικό, σφριγηλό πρόσωπο

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης, το serum Perfectionist CP έρχεται πλέον ακόμα πιο ενισχυμένο από τα εργαστήρια της Estée Lauder: το νέο Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum εκτός από Διόρθωση (Correct) και Πρόληψη (Prevent) προσφέρει πλέον και Επανόρθωση (Repair) της εμφάνισης των έντονων γραμμών και ρυτίδων, και μάλιστα με εξαιρετική ταχύτητα.


Αυτή η νέα φόρμουλα βασίστηκε στις τελευταίες έρευνες της Estée Lauder όπου έδειξαν ότι τα νεανικά κύτταρα του δέρματος υποστηρίζονται από μία σημαντική «αντλία» ιόντων, η οποία προασπίζει το δυναμικό της φυσικής ενέργειάς του (οι επιστήμονες το ονομάζουν Διαδερμικό Ηλεκτρικό Δυναμικό). Λόγω της ηλικίας και της έκθεσης στις επιθέσεις του περιβάλλοντος - όπως η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία - η σημαντική αυτή «αντλία» των κυττάρων του δέρματος αρχίζει να επιβραδύνει τη λειτουργία της, περιορίζοντας το δυναμικό της φυσικής ενέργειας που είναι απαραίτητη ώστε να επανορθώνουν απόλυτα τις φθορές.


Σε αυτό το σημείο επεμβαίνει το νέο Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum: χάρη στην πρωτοποριακή Τεχνολογία CPR-75 που διαθέτει, ένα διπλής δράσης προηγμένο σύμπλεγμα αμινοξέων και πρωτεϊνών δημιουργεί ένα «δυναμικό πεδίο» που αποκαθιστά τη φυσική δύναμη του δέρματος για επανόρθωση και την μεγιστοποιεί. Την ίδια στιγμή, διορθώνει και την απώλεια σφριγηλότητας ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, απαραίτητα για την στήριξη της επιδερμίδας.


Έτσι, από την 1η μέρα βλέπετε μείωση των γραμμών και των ρυτίδων κατά 37%, η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή, σφριγηλή και γεμάτη φρεσκάδα, την 1η εβδομάδα η Τεχνολογία CPR-75 δυναμώνει τη φυσική δομή στήριξης του δέρματος και ενισχύει σε πρωτοφανή βαθμό το κολλαγόνο (κατά 257%), γεγονός που οδηγεί σε αισθητή λείανση των πιο έντονων ρυτίδων ενώ η πυκνότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά, δίνοντας πιο νεανική, πιο σφριγηλή, ανανεωμένη εμφάνιση. Σε ένα μήνα, κλινικές δοκιμές δείχνουν πως το 96% των γυναικών παρουσίασαν σημαντική μείωση στην εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων . Η επιδερμίδα αποκαθιστά πλήρως το δυναμικό της φυσικής ενέργειάς της, ξαναβρίσκει τη σφριγηλή της εμφάνιση και ανακτά την πυκνότητά της, μαζί με ανανεωμένη ελαστικότητα και νεανική ζωντάνια.


Η υφή του νέου Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum είναι ό,τι πιο φίνο έχετε δοκιμάσει ενώ το ελαφρύ, διακριτικό άρωμά του είναι ένας λεπτός συνδυασμός από νότες βοτάνων και λουλουδιών, λευκό γιασεμί, αρωματική παιωνία και ευωδιαστά ροδοπέταλα, που χαϊδεύουν τις αισθήσεις.