Brazilian Blowout: το θαυματουργό treatment για λεία, μεταξένια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα!

Brazilian Blowout: το θαυματουργό treatment για λεία, μεταξένια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα!

Οι hair experts των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company μας εξήγησαν τις λεπτομέρειες

Είναι ένα από τα πιο hot trends στο Hollywood αυτή τη στιγμή: ο λόγος για το Brazilian Blowout, το treatment λείανσης στο οποίο ορκίζονται οι περισσότερες celebrities, ανάμεσά τους οι Nicole Richie, η Halle Berry, η Ashley Tisdale.


«Πρόκειται για μια μέθοδο που υπόσχεται γιατί μπορεί. Υπόσχεται γιατί δεν ταλαιπωρεί. Υπόσχεται γιατί βασίζεται σε ένα treatment χωρίς βλαβερά χημικά που κάνει την τρίχα πιο δυνατή και επειδή γίνεται με βάση ένα επαναστατικό φυτικής προέλευσης (KERA SAFE BONDING SYSTEM) και το πατενταρισμένο Brazilian Blowout Super Nutrient Complex, πλούσιο σε λειαντικά συστατικά όπως camu camu και τον σπόρο annatto», μας εξήγησαν οι hair experts των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company.


«Και ακριβώς για αυτό το λόγο, το Brazilian Blowout μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών και να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα ενώ χάρη στην πρωτοποριακή του φόρμουλα μπορείτε αν θέλετε να λουστείτε την ίδια μέρα. Στο τέλος της θεραπείας θα δείτε τα μαλλιά σας χωρίς ίχνος φριζαρίσματος, απαλά, λεία και λαμπερά, με όγκο και ελαστικότητα. Plus: το Brazilian Blowout σχεδόν μηδενίζει την ανάγκη του χτενίσματος!»