Ποιο βερνίκι νυχιών έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη λίστα αναμονής;

Ποιο βερνίκι νυχιών έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη λίστα αναμονής;

Ετοιμαστείτε για ένα νέο manicure trend!

alexa1_copy_copy
blackandleather

Το φόρεσε πρώτη η Alexa Chung στα British Fashion Awards, από όπου έφυγε για τρίτη φορά με το βραβείο British Style Award και, όπως ήταν φυσικό, οι beauty addicts στη Μεγάλη Βρετανία έπαθαν φρενίτιδα την ίδια στιγμή: ο λόγος για το Bling It On της Nails Inc, ένα μαύρο βερνίκι που δημιουργεί ένα leather effect πάνω στα νύχια, με άλλα λόγια: η νέα καυτή τάση στο μανικιούρ.


Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που το fashion icon έγραψε στο twitter: "Καιιιιιιι ευχαριστώ @nailsinc για τα "δερμάτινα" νύχια μου! #kinky". Όταν παρέλαβε το βραβειο της, οι φακοί των φωτογράφων εστίασαν και στο ιδιαίτερο μανικιούρ της και η λίστα αναμονής για το συγκεκριμένο βερνίκι πήρε φωτιά! Και αυτό, γιατί η Nails Inc έχει προγραμματίσει να το λανσάρει αποκλειστικά στο Selfridge's από τις 13 έως τις 20 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια στα υπόλοιπα καταστήματα της χώρας.

Το Bling It On είναι ένα μαύρο ματ βερνίκι (κυκλοφορεί σε συνδυασμό με κρυστάλλινες νεκροκεφαλές για όσες έχουν διάθεση για nail art) το οποίο μόλις απλώνεται στα νύχια είναι glossy αλλά όταν στεγνώσει η υφή του δίνει την αίσθηση δέρματος- τέλειο για rock chic looks!


Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα έρθει αλλά για τις περιπτώσεις κεραυνοβόλου έρωτα, υπάρχει πάντα η λίστα αναμονής, στην οποία μπορείτε να μπείτε κάνοντας κλικ στο site της εταιρείας.