Ιδέα για δώρο: Κεριά Sandrine&Jo

Ιδέα για δώρο: Κεριά Sandrine&Jo

Γιατί είναι Ελληνικά, χειροποίητα, σε υπέροχες ευωδιές- και έχουν... καλό σκοπό

Τα ανακαλύψαμε σε μια βόλτα μας στο notoshome στο Golden Hall, μας ενθουσίασαν και μάθαμε περισσότερα για αυτά: τα κεριά Sandrine & Jo είναι νέα άφιξη στο πολυκατάστημα και έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ, το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι αρωμάτων από τις 18-31 Δεκεμβρίου- και να συμβάλλετε στη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».


Τα Sandrine & Jo είναι 100% φυσικά κεριά σόγιας, φτιαγμένα στην Ελλάδα ένα- ένα στο χέρι. Κάθε κερί διαρκεί 50 ώρες ενώ κάθε ευωδιά της συλλογής είναι εμπνευσμένη από την μαγευτική Ελλάδα, χαϊδεύει τις αισθήσεις και αλλάζει τη διάθεση σαν ένα mini session αρωματοθεραπείας. Τα κεριά Sandrine & Jo έχουν βραδεία καύση, επομένως διαρκούν περισσότερο, δίνοντας στο χώρο μία καθαρή φρέσκια αίσθηση. Επιπλέον ίναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, μη τοξικά, βιοδιασπώμενα και από ανακυκλώσιμα υλικά.


Επιλέξτε ανάμεσα στην ευωδιά της πορτοκαλιάς, της λεβάντας, του γιασεμιού, του άγριου τριαντάφυλλου και του φασκόμηλου αλλά και τα σαγηνευτικά Χρώματα Δειλινού μέσα από το ocean breeze, την κανέλα, το τσάι & τζίντζερ, την αγνή βανίλια και το σανδαλόξυλο και κάντε ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις.



Διαβάστε ακόμα:

Η Amanda Seyfried ανοίγει το νεσεσέρ της

Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway

5 tips για να απαλλαγείτε από την ψαλίδα