Jardin Noir: ο μυστικός κήπος του Tom Ford

Jardin Noir: ο μυστικός κήπος του Tom Ford

Τέσσερα αγαπημένα λουλούδια αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά τους στη νέα συλλογή αρωμάτων της σειράς Private Blend

Τριαντάφυλλο, νάρκισσος, κρίνος και υάκινθος: έναν dark, αισθησιακό, μηστηριώδη χαρακτήρα τους θέλησε να μας αποκαλύψει ο Tom Ford στη νέα συλλογή Jardin Noir, που μπαίνει στην οικογένεια των πολυτελών ελιξιριων Private Blend.

Κάθε άρωμα της συλλογής Jardin Noir είναι μια συναρπαστική και περίπλοκη ιστορία γύρω από το κάθε λουλούδι. Ένα σενάριο που «σπρώχνει» την ομορφιά καθενός στα άκρα, πέρα από κάθε φαντασία, γοητεία και κάθε μεθυστικό συμβιβασμό. «Τα λουλούδια μπορεί να έχουν και σκοτεινή γοητεία. Η ομορφιά τους μπορεί να είναι τόσο ακραία, ώστε να έχει ναρκωτική δράση για τις αισθήσεις, σχεδόν παράνομη » λέει ο Tom Ford.


Ανάμεσα στα τέσσερα αρωματικά αριστουργήματα, ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα το Lys Fume: η ευωδιά του μοιάζει με βόλτα σε έναν κήπο γεμάτο λευκά κρίνα που φλερτάρουν με εξωτικό ylang ylang, απαλές νότες από μανταρίνι Ιταλίας, κόκκους ροζ πιπεριού, μοσχοκάρυδο, turmeric και ρούμι από τις Αντίλλες. Ξύλα και πλούσια βανίλια από Μαδαγασκάρη, λάβδανο, styrax και βελανιδιά δίνουν ένα διαφορετικό, απρόσμενο twist στο τελείωμα του αρωματος και δημιουργούν μια ονειρική ζεστασιά που υπνωτίζει.


Τα 4 αρώματα της συλλογής Jardin Noir φιλοξενούνται σε μαύρο αντί για το κλασσικό καφέ μπουκάλι των 50ml, που θυμίζει πιόνι της σειράς Private Blend ενώ η ετικέτα με την ονομασία του κάθε αρώματος είναι σε χρώμα λιλά αντί για χρυσή.