Απαλό χάδι για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Απαλό χάδι για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Με την ενυδατική Hydraphase Intense της La Roche-Posay

Η La Roche-Posay έχει ιδιαίτερη "αδυναμία" στην ευαίσθητη επιδερμίδα, ασχολείται μαζί της συστηματικά και δημιουργεί τις πιο απαλές αλλά αποτελεσματικές φόρμουλες για τη φροντίδα της.


Ανάμεσα στα best seller προϊόντα της σειράς για την ευαίσθητη επιδερμίδα-και ζωτικής σημασίας για την καθημερινή φροντίδα της- είναι η ενυδατική Hydraphase Intense. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος και Ιαματικό νερό της La Roche-Posay. Χάρη στο εξαιρετικά μικρό μέγεθος των κλασμάτων, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας προσφέροντας εντατική ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες!


Επιπλέον, η Hydraphase Intense έχει καινοτομική συσκευασία με αντλία Airless, που αποτρέπει την εισαγωγή αέρα και διασφαλίζει την ακεραιότητα της σύνθεσης έως και τη τελευταία μέρα χρήσης του προϊόντος, ελαχιστοποιώντας έτσι την ανάγκη χρήσης συντηρητικών. Παράλληλα χάρη στην αναδιπλούμενη εσωτερική θήκη βοηθά την άντληση του προϊόντος χωρίς να αφήνει υπόλειμμα μέσα στη συσκευασία.Διαβάστε ακόμα:

Redermic (C): Η καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Ευαίσθητα μάτια; Δοκιμάστε τη νέα μάσκαρα της La Roche-Posay

Βάλσαμο για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα


DPG Network