Το απόλυτο κοκτέιλ για αναζωογονητικό beauty sleep

Το απόλυτο κοκτέιλ για αναζωογονητικό beauty sleep

Το βρήκαμε σε ένα μπουκαλάκι της Neal's Yard Remedies

Όλες μας γνωρίζουμε πόσο απαραίτητος είναι ο καλός, ήρεμος βραδυνός ύπνος για την ομορφιά μας (και όχι μόνο). Το θέμα είναι ότι σπάνια τον απολαμβάνουμε- και για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Neal's Yard Remedies δημιούργησε το Beauty Sleep Concentrate: ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ που αφενός βοηθάει την επιδερμίδα να αναζωογονηθεί όσο περισσότερο γίνεται τις ώρες που ξεκουραζόμαστε, αφετέρου ηρεμεί τις αισθήσεις και διώχνει το στρες, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου μας.


Αυτό το πολύ ελαφρύ serum νύχτας, είναι εμπλουτισμένο με τα πιο ευεργετικά φυτικά εκχυλίσματα που βοηθούν στην ανανέωση και ανάπλαση των κυττάρων, γεμίζουν τις δεξαμενές τους με ενέργεια, ενυδατώνουν εντατικά (αυξάνει την υγρασία της επιδερμίδας έως και 98% μέσα σε 12 ώρες) και αποκαθιστούν τις φθορές, ώστε την επόμενη μέρα το πρόσωπο να δείχνει φρέσκο, ξεκούραστο και φυσικά λαμπερό. Ταυτόχρονα, ένα blend αιθέριων ελαίων (πορτοκάλι, πατσουλί,ylang ylang) δρα ως ένα μικρό session αρωματοθεραπείας, που προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία.


Απλώστε το Beauty Sleep Concentrate στο πρόσωπο πριν τη βραδινή φροντίδα σας ή και μόνο του, κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί και... όνειρα γλυκά!



Διαβάστε ακόμα:

Ιδέα για δώρο: Τα κεριά της Neal's Yard Remedies

Μόλις άνοιξε: το 2ο Carelab by attica

Σφριγηλό κορμί με τη δύναμη της φύσης