Fan di Fendi Extreme: ακραία θηλυκό

Fan di Fendi Extreme: ακραία θηλυκό

Το it perfume του οίκου Fendi σε μια ακόμα πιο αισθησιακή εκδοχή

Ένα νέο άρωμα μπήκε στο portfolio του ιταλικού οίκου, ένα ελιξίριο ιδιαίτερο, που προέκυψε από τη συνεργασία δύο διάσημων αρωματοποιών, των Delphine Lebeau-Krowiak and François Demachy.


Το νέο Fan di Fendi Extreme Eau de Parfum είναι ακόμα πιο εθιστικό, ακόμα πιο αισθησιακό από το best seller Fan di Fendi, ένας floral oriental χυμός με βάση νότες από δέρμα. Το άρωμα ανοίγει με ζωηρές και λαμπερές νότες από εσπεριδοειδή, περγαμόντο από την Καλαβρία και μανταρίνι, προχωράει με λουλουδάτες,αισθησιακές νότες, ένα κοκτέιλ από Tuberose Absolute και γιασεμί sambac από την Ινδία για να καταλήξει στις νότες βάσης από μαλακό δέρμα, βανίλια και πατσουλί.


Το μπουκάλι του, παραμένει πιστό στην αρχιτεκτονική λογική του Fan di Fendi, αγκαλιάζεται από το μονόγραμμα του οίκου σε μαύρη λάκα με χρυσό περίγραμμα ενώ και το καπάκι του γίνεται χρυσό. Και επειδή πρόκειται για μια πιο έντονη αρωματική εκδοχή, ακόμα και το ίδιο το ελιξίριο έχει πιο βαθύ, κεχριμπαρένιο χρώμα ώστε να γίνεται πιο αισθητή η προσωπικότητά του, που φτάνει στα άκρα!



Διαβάστε ακόμα

Perfume Perfect: Πώς θα βρείτε το ιδανικό άρωμα για δώρο

Πώς θα οργανώσετε το νεσεσέρ σας

Φτιάξτο μόνη σου: Το τέλειο lip scrub για τον χειμώνα