Red Door Aura: το νέο άρωμα της Elizabeth Arden

Red Door Aura: το νέο άρωμα της Elizabeth Arden

Το all time classic Red Door σε μια μοντέρνα, ultra θηλυκή εκδοχή

Το iconic άρωμα της Elizabeth Arden έρχεται αυτή τη σεζόν σε μια νέα, ενδιαφέρουσα εκδοχή: το Red Door Aura κρατάει τα ίδια "γονίδια' του διαχρονικού αρώματος αλλά είναι πιο φρέσκο, μια ιδέα φρουτώδες και απόλυτα elegant.


«Με εμπνέουν συνεχώς οι γυναίκες της Νέας Υόρκης με το στυλ και την ενέργειά τους», λέει ο αρωματοποιός του οίκου, Carlos Benaim, δημιουργός και του πρώτου Red Door. «Το νέο Red Door Aura έχει κρατήσει την ποιότητα του Red Door όμως κλείνει στην καρδιά του τους παλμούς της Νέας Υόρκης με ένα mix από λουλούδια, αισθησιασμό και σοφιστικέ αέρα, ακριβώς όπως οι γυναίκες που ζουν εδώ».


Το μπουκέτο του Red Door Aura ανοίγει με νότες από περγαμόντο από τη Σικελία και ώριμο raspberry, στην καρδιά του μένει πιστό στο original Red Door αλλά πιο νεανικό και ελαφρύ χάρη στο άνθος πορτοκαλιάς και το γιασεμί που φλερτάρουν με νότες από τριαντάφυλλο. Στο τέλος, το κεχριμπάρι, το σανδαλόξυλο και το musk αφήνουν ένα βελούδινο, αισθησιακό ίχνος, σε ένα ελιξίριο που φοριέται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.



Διαβάστε ακόμα

The New York Beauty Collection από την Elizabeth Arden

Αντιγράψτε το look: τα glossy χείλη της Anne Hathaway

Beyoncé: Ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;