Luminessence BB Fluid: Όλα σε ένα!

Luminessence BB Fluid: Όλα σε ένα!

Ο Giorgio Armani ντύνει με φως την επιδερμίδα με ένα νέο αριστούργημα φροντίδας

Η Luminessence, η σειρά υβριδικών προϊόντων περιποίησης του Giorgio Armani, είναι ειδικά μελετημένη ώστε να αποκαθιστά και να αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας αφενός μειώνοντας ορατά της δυσχρωμίες, αφετέρου "καθοδηγώντας" το φως σωστά σε όλο το πρόσωπο. Κάθε προϊόν της ενσωματώνει τα πιο εξελιγμένα απολεπιστικά οξέα φρούτων, ProXylane, ένα αντιγηραντικό μόριο που διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και συμβάλλει στην ενδυνάμωση του κυρίως δέρματος και της συμβολής κυρίως δέρματος-επιδερμίδας και το ACTYL-C, ένα νέο πρωτοποριακό μόριο λεύκανσης που είναι πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C.


Από την σειρά δοκιμάσαμε το Bright Revelator Universal Greige BB Fluid SPF 50, την πρόταση του Armani που ανεβάζει τον πήχυ στην κατηγορία. Αυτή η κρέμα BB έχει τη χαρακτηριστική greige απόχρωση του Armani που χαρίζει στο πρόσωπο φωτεινότητα, καθαρότητα, διαφάνεια και ομοιογένεια- και κυρίως, έχει το μεγάλο προσόν να προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Όσο για την φόρμουλα καθαυτή, είναι πολλαπλής δράσης που δρα στις 9 βασικές παραμέτρους της λάμψης: στην ενυδάτωση, τη φρεσκάδα, την πυκνότητα, τη λείανση, την ελαστικότητα, την ομοιογένεια, τη διαφάνεια, τη ροδαλή λάμψη και στην υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.


Διαθέτει έναν από τους υψηλότερους δείκτες αντηλιακής προστασίας στην αγορά (SPF 50) ώστε να εξασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα του treatment λεύκανσης που προσφέρει η Luminessence δεν θα εξαφανιστούν μόλις βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας. Και παρά τον υψηλό δείκτη, η υφή του Bright Revelator Universal Greige BB Fluid είναι εξαιρετική φίνα και βελούδινη, είναι απίστευτα άνετη, απλώνεται τέλεια και γίνεται ένα με την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή ως ιδανική βάση πριν το φον ντε τεν σας.



Διαβάστε ακόμα

Οι Λευκές Νύχτες του Giorgio Armani

Lip Maestro: το απόλυτο κραγιόν για σοφιστικέ, ματ χείλη

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!