Τα πιο απολαυστικά, φρουτένια κοκτέιλ... για την ομορφιά σας!

Τα πιο απολαυστικά, φρουτένια κοκτέιλ... για την ομορφιά σας!

Τα βρήκαμε στα ανανεωμένα σαμπουάν Fructis της Garnier

Το 1996 η Garnier άλλαξε τον τρόπο περιποίησης των μαλλιών, φέρνοντας στο μπάνιο μας το Ενεργό Συμπύκνωμα Φρούτων, μετατρέποντας το λούσιμο απόλυτη απόλαυση και δίνοντας στα μαλλιά υγεία και λάμψη. Μέχρι σήμερα, τo Fructis παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του, παίρνει την ενέργειά τoυ από φυσικά συστατικά που κάνουν την τρίχα πιο δυνατή, από την καρδιά έως την επιφάνεια της.


Το Fructis, μετά από non stop αναζήτηση για νέες υφές που ξυπνούν τις αισθήσεις, παρουσιάζει μια νέα σειρά από εκρηκτικά κοκτέιλ για κανονικά μαλλιά, που αναβλύζουν έντονη δύναμη φρούτων - και φυσικά, μεταμορφώνουν τα μαλλιά αφήνοντάς τα ανάλαφρα, δυνατά και λαμπερά χάρη στο θαυματουργό Ενεργό Συμπύκνωμα. Πιο ανάλαφρη από μια κρέμα, η διαφανής gel σύνθεσή του μετατρέπεται σε έναν υπέροχο αφρό που δεν βαραίνει τα μαλλιά και ξεβγάζεται εύκολα ενώ το 96% των συστατικών τους είναι βιοδιασπώμενα.


Τα εκρηκτικά εκχυλίσματα φρούτων σε αυτά τα τρία νέα κοκτέιλ Fructis είναι μια απόλαυση των αισθήσεων. Προερχόμενα από φυτική προέλευση, αυτά τα πολύτιμα εκχυλίσματα φρούτων έχουv επιλεχτεί προσεκτικά για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών: Grapefruit Tonic για κανονικά θαμπά μαλλιά, Citrus Mint Fresh για κανονικά που λαδώνουν γρήγορα και Passion Fruit για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Όσο για τα αρώματά τους, η Garnier κάλεσε κορυφαίους οίκους αρωμάτων για να δημιουργήσουν τις πιο απολαυστικές ευωδιές, μια έντονα αρωματική απόλαυση που θα αισθανθείτε από τη στιγμή που θα ανοίξετε το μπουκάλι μέχρι το υπέροχο άρωμα που παραμένει ακόμη και μετά το λούσιμο!