Λογική και ευαισθησία

Λογική και ευαισθησία

Η ΚΟΡΡΕΣ λανσάρει μια εξειδικευμένη σειρά για ευαίσθητες επιδερμίδες που τις "αγκαλιάζει" με τη μεγαλύτερη τρυφερότητα

Η γνώση του Φαρμακείου συναντά την πολυετή, εξειδικευμένη έρευνα σε φυσικά συστατικά στη νέα φυσική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος της ΚΟΡΡΕΣ, η οποία δημιουργήθηκε sur mesure για το ευαίσθητο/ δυσανεκτικό και στο ευαίσθητο/ λιπαρό δέρμα.

Με την επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση εξειδικευμένων φυσικών δραστικών συστατικών, η σειρά "απαντά" σε συμπτώματα, όπως ξηρότητα, αφυδάτωση, αίσθηση "τραβήγματος", ερεθισμοί, κνησμός για το ευαίσθητο/ δυσανεκτικό δέρμα ή τάση για ατέλειες, αυξημένη έκκριση σμήγματος, έντονη γυαλάδα, διεσταλμένοι πόροι, μη-λεία όψη για το ευαίσθητο/ λιπαρό δέρμα. Το υψηλό ποσοστό φυσικού περιεχομένου, η μοναδική συνέργεια των επιλεγμένων δραστικών, η απουσία ερεθιστικών παραγόντων -όπως σαπούνι, SLES, χρωστικές- και η αποδεδειγμένη δράση βάσει κλινικών μελετών εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της νέας εξειδικευμένης σειράς περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το προϊόν καθαρισμού που θα κάνει την επιδερμίδα σας να νιώσει άνετα, δοκιμάστε την πρόταση της ΚΟΡΡΕΣ, με τσάι του βουνού και βεταίνη. Αυτό το Απαλό Υγρό Καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα, με βασικά συστατικά το βιολογικής καλλιέργειας κρητικό Τσάι του Βουνού και τη Βεταϊνη και ποσοστό φυσικού περιεχομένου 90,7% είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέρει ήπιο καθαρισμό που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

Το Τσάι του Βουνού και το Πράσινο Τσάι που περιέχει, περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά που αναστέλλουν τη δημιουργία ερεθισμών που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες, προστατεύοντας την επιδερμίδα ενώ η Βεταϊνη ανακουφίζει από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας σταθερή την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας. Τη σύνθεση εμπλουτίζουν ενυδατικοί και αντιφλογιστικοί παράγοντες, ανάμεσά τους η Πανθενόλη, η Αλλαντοϊνη και η Αλόη, που αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αποτρέποντας την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα.