Μανικιούρ της στιγμής

Μανικιούρ της στιγμής

Αλλάξτε χρώμα εύκολα και χωρίς λάθη με τα νέα beautycycle Nail Wraps της Amway

Τα αυτοκόλλητα νυχιών έχουν κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή των beauty addicts- ειδικά εκείνων που θέλουν να ανανεώνουν συχνά το χρώμα τους. Η σειρά beautycycle της Amway εμπνέεται από την τάση και υπογράφει τα δικά της αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών beautycycle Nail Wraps με τις σειρές Wind, Crocodile και Damask!

Εύκολα στην εφαρμογή τους, καθώς δεν απαιτείται εμπειρία και ιδιαίτερες γνώσεις, τα beautycycle Nail Wraps προσφέρουν μία ποικιλία τριών διαφορετικών σχεδίων Wind, Crocodile και Damask και είναι ιδανικά για να ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα το μανικιούρ σας! Παράλληλα, τα αυτοκόλλητα σχέδια της beautycycle που είναι κατασκευασμένα από βινύλιο και δεν τραυματίζουν τα νύχια.

Εσείς απλά επιλέγετε το μέγεθος που είναι κατάλληλο για τα νύχια σας, εφαρμόζετε το αυτοκόλλητο από τη μία άκρη των νυχιών στην άλλη και με μια λίμα διαμορφώνετε το μήκος και το σχήμα τους.

Το πακέτο της beautycycle αποτελείται από τα 3 αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών Wind, Crocodile και Damask που περιέχουν 16 τεμάχια - για κάθε σχέδιο - καθώς και τρεις λίμες.