I'm Fine (One-One)!

I'm Fine (One-One)!

Το νέο stick της Benefit για τα μάγουλα και τα χείλη είναι απλά μαγικό!  

Ένα από τα tricks των makeup artists όταν θέλουν να δώσουν αυτό που λέμε "φυσικό χρώμα υγείας" και λάμψη στα ζυγωματικά, είναι να κάνουν mix δύο ή τριών αποχρώσεων ώστε να να βγει ακριβώς αυτό το φυσικό, ζεστό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Η Benefit βασίστηκε πάνω σε αυτή την ιδέα και έφτιαξε ένα νέο προϊόν μακιγιάζ που δεν χρειάζεται παρά να το δοκιμάσεις μία φορά για να το ερωτευτείς για πάντα: το Fine One-One είναι ένα stick για τα μάγουλα και τα χείλη, που συνδυάζει 3 αποχρώσεις: ροζ σαμπάνιας, απαλό κοραλί και διάφανο καρπουζί. Δεν χρειάζεται παρά μία κίνηση για να αγκαλιάσουν και οι τρεις την επιδερμίδα αφήνοντας ένα εντελώς αέρινο αλλά φυσικά λαμπερό πέπλο χρώματος που αναδεικνύει και φωτίζει το πρόσωπο. Εσείς απλά στη συνέχεια κάνετε ελαφρύ blending με τα δάχτυλά σας και είστε έτοιμες- ακόμα και χωρίς καθρέφτη!

Το Fine One-One μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα χείλη, όπου δίνει ένα ροζ-κοραλί χρώμα που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας. Μπορείτε να το φορέσετε είτε κατευθείαν από το στικ είτε να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας.

Τα προϊόντα benefit θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora

Διαβάστε ακόμα

Sephora Make Up Masters 2012: And the winner is...

Benefit: Τα νέα, σούπερ αστραφτερά λιπ γκλος της είναι εδώ!