So In Love!

So In Love!

Ερωτευτείτε (με) τα Rouge & Vernis In Love της Lancôme

Τα πιο αισθησιακά, ερωτεύσιμα χρώματα πρωταγωνιστούν στη συλλογή κραγιόν και βερνικιών Rouge και Vernis In Love της Lancôme και με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων που πλησιάζει, ο γαλλικός οίκος σας προτείνει να φορέσετε τις ιδανικές αποχρώσεις:

«Το πρωί απλώστε στα χείλη το Rouge In Love, Jolie Matins Rose Rendez-Vous No230M και κλείστε τη ρομαντική συνάντηση της βραδιάς! Για την έξοδό σας επιλέξτε το Rouge In Love, Tonight is my Night, Rouge Valentine No185N. Πριν η βραδιά ολοκληρωθεί απλώστε στα χείλη σας το Rouge In Love, Dans Ses Bras No163M, το χρώμα της αποπλάνησης. Στα νύχια φορέστε το Vernis In Love, Rouge In Love No112B. »

Τόσο άνετο σαν balm, τόσο λαμπερό σαν καθρέφτης, το Rouge In Love είναι πολύ περισσότερο από ένα κραγιόν. Κατά την εφαρμογή η υφή του λιώνει και ένα ειδικό πολυμερές παγιδεύει το χρώμα σχηματίζοντας ένα αδιόρατο φιλμ που αγκαλιάζει τα χείλη με τον πιο απαλό τρόπο. Το Rouge In Love έχει εκπληκτική διάρκεια, προσφέρει εντατική ενυδάτωση, εντυπωσιακή λάμψη και άνεση στα χείλη, χάρη στα θρεπτικά και επανοθωτικά έλαια που περιέχει. Όσο για το Vernis In Love διαθέτει ένα πατενταρισμένο βούρτσακι που κάνει όλη τη διαφορά, καθώς οι ραβδώσεις στο κέντρο του στελέχους επιτρέπουν στο βερνίκι να ρέει κατευθείαν στο κέντρο του. Η ρευστή υφή του Vernis In Love είναι ειδικά μελετημένη ώστε να απλώνεται ομοιόμορφα, χωρίς γραμμές και να στρώνει τέλεια. Απίστευτα ανθεκτικό για μέρες, είναι εμπλουτισμένο με μικρο-καθρέπτες που αντανακλούν το φως από κάθε γωνία για τέλειο, λαμπερό mani!

Το Rouge και το Vernis In Love της Lancôme κυκλοφορούν σε 24 αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Ο Jason Wu συνεργάζεται με την Lancôme

Lancôme In Love

Breaking News: Ο Alber Elbaz δημιουργεί για τη Lancôme!