Τι γεύση έχει ο Έρωτας;

Τι γεύση έχει ο Έρωτας;

Η The Body Shop έχει τη δική της, ακαταμάχητη "συνταγή"

Σοκολάτα, φράουλες, απαλή επιδερμίδα, βελούδινα φιλιά: μπροστά σε αυτή την πρόταση της The Body Shop για την γιορτή των ερωτευμένων, λυγίζουν όλες οι αντιστάσεις!

Ξεκινήστε φροντίζοντας το σώμα σας με την Deluxe Edition της best selling σειράς Chocomania. Η πλούσια υφή και το θεϊκό σοκολατένιο άρωμά της είναι ίδια, όμως η The Body Shop ανανέωσε τη σειρά ακόμα περισσότερο, δίνοντας πολυτελές twist στα προϊόντα της: νέος, κομψός σχεδιασμός στις συσκευασίες που αναδεικνύει στην καρδιά του εκλεκτά, ακατέργαστα κομμάτια σοκολάτας και έχει ματ τελείωμα, υπέροχο στην αφή. Από τα πιο αγαπημένα μας, το Body Butter της σειράς που χαρίζει διαρκή ενυδάτωση έως και για 48 ώρες, λιώνει στην επιδερμίδα, αφήνοντάς τη γλυκά αρωματισμένη και υπέροχα απαλή και, επιπλέον, έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες (13 συστατικά από 11 χώρες)!

Στο μακιγιάζ, η The Body Shop προτείνει δύο λαχταριστά looks: το Strawberry, για τις λάτρεις των παστέλ, όπου συνδυάζει τέλεια το ροζ στο βλεμμα με τα λαμπερά κόκκινα χείλη και το Chocolate, ένα yummy μακιγιάζ πάνω σε σοκολατένιους τόνους με απαλό, αισθησιακό βλέμμα και βελούδινα χείλη. Η The Body Shop μάλιστα, ετοίμασε και δύο σούπερ αναλυτικά face charts για να δείτε step by step ακριβώς πώς θα αντιγράψετε το αγαπημένο σας look.

Διαβάστε ακόμα

Έρχονται: Νέα, υπέροχα Eau de Toilette από την The Body Shop

Ζουμερά, λαμπερά χείλη!

The Body Shop: Tea Tree Pore Minimiser