L'Eau d'Issey Absolue: Η "ζεστή", λαμπερή διάσταση του αγαπημένου αρώματος

L'Eau d'Issey Absolue: Η "ζεστή", λαμπερή διάσταση του αγαπημένου αρώματος

Γιασεμί και βανίλια πρωταγωνιστούν στο νέο αρωματικό ποίημα του Issey Miyake

Το L'Eau d'Issey είναι η απόλυτη ενσάρκωση της δροσιάς πάνω στη γυναικεία επιδερμίδα. Το L'Eau d'Issey Absolue είναι η άλλη όψη του νομίσματος- ζεστό, έντονο και λαμπερό, σαν το φως του ήλιου που καθώς δύει ξυπνάει τα γιασεμιά που σκορπούν την μεθυστική ευωδιά τους.

«Η λέξη Absolue δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ένα "συμπυκνωμένο" ελιξίριο ή αυξημένο ποσοστό συστατικών. Εκφράζει το ίχνος που αφήνει, τις πλούσιες νότες του- αυτό που αφήνει το γιασεμί όταν ανοίγει το βράδυ, που είναι ζεστό, φωτεινό και πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με την ευωδιά του», εξηγεί ο Master Perfumer Olivier Cresp που υπογράφει το νέο άρωμα του Issey Miyake.

Στις νότες κορυφής συναντάμε άνθος λωτού και φρέζια, οι οποίες υπάρχουν και στο L'Eau d'Issey, και αφήνουν την αίσθηση της διάφανης δροσιάς. Στη συνέχεια έρχεται το γιασεμί με τη χρυσή, ζεστή αύρα του να πρωταγωνιστεί στο νέο ελιξίριο και να φλερτάρει με πλούσιες νότες από μέλι Προβηγκίας και βελούδινη βανίλια ενώ στη βάση συναντάμε αισθησιακά ξύλα.

Ακόμα και το μπουκάλι του L'Eau d'Issey Absolue μοιάζει σα να έχει κάνει βουτιά σto ηλιοβασίλεμα, το γυαλί ακτινοβολεί τη χρυσή λάμψη μέχρι το διάφανο καπάκι του- μινιμαλιστικό, ποιητικό, ένα μικρό έργο τέχνης- όπως κάθε τι που έχει την υπογραφή του αγαπημένου σχεδιαστή.