Οι νικήτριες του διαγωνισμού για τον Άγιο Βαλεντίνο και η εκπληκτική μεταμόρφωσή τους από τους ειδικούς της ομορφιάς!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για τον Άγιο Βαλεντίνο και η εκπληκτική μεταμόρφωσή τους από τους ειδικούς της ομορφιάς!

Oι τρεις τυχερές επισκέφθηκαν τα κομμωτήρια Αγγελόπουλος κι εμείς ήμασταν εκεί για να καταγράψουμε τα πάντα.

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και λαμπερές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λίγο περισσότερο από το κανονικό δηλαδή, γιατί αν δεν είσαι κούκλα την ημέρα των ερωτευμένων, πότε θα είσαι;

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου, η Ευγενία Χρονοπούλου και η Βασιλική Παναγοπούλου, ωστόσο, ήταν οι τυχερές που φέτος δεν χρειάστηκε να σηκώσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να ετοιμαστούν για την μεγάλη μέρα, καθώς το Queen.gr ανέλαβε την πλήρη περιποίησή τους!

Οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού του Queen «Aggelopoulos hair company και Body Shop», επισκέφθηκαν χτες το κατάστημα Aggelopoulos Hair Company στην Κηφισιά και αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών για να τις μεταμορφώσουν σε σωστές «βασίλισσες».

Τα κορίτσια έκαναν ένα υπέροχο μανικιούρ, μια περιποίηση λάμψης για τα μαλλιά και ένα εντυπωσιακό χτένισμα αλλά και ένα πλήρες μακιγιάζ από την expert make up artist του Body Shop. Το μακιγιάζ, μάλιστα, δεν ήταν τυχαίο, αλλά ειδικά «σχεδιασμένο» για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η make up artist των Body Shop χρησιμοποίησε τα δύο νέα, λαχταριστά looks του brand, το Strawberry, που συνδυάζει τέλεια το ροζ στο βλέμμα με τα λαμπερά κόκκινα χείλη, και το Chocolate, με σοκολατένιους τόνους, απαλό, αισθησιακό βλέμμα και βελούδινα χείλη. Και για το τέλος, φυσικά, το καλύτερο: κάθε μία από τις νικήτριες έφυγε με ένα μοναδικό δώρο, ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών, προσφορά των κομμωτηρίων Αγγελόπουλος!

Μπορείτε να δείτε την διαδικασία της «μεταμόρφωσης» των κοριτσιών σε ακαταμάχητες Βαλεντίνες, στην photo gallery.