Χαμογε-λάψτε! To Johnson's® φροντίζει την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο!

Χαμογε-λάψτε! To Johnson's® φροντίζει την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο!

Τέσσερα δροσερά κορίτσια από διαφορετικούς χώρους αποκαλύπτουν το πιο αγαπημένο τους προϊόν από την σειρά περιποίησης προσώπου Johnson's® 

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Johnson's® ασχολείται με την μελέτη κάθε τύπου επιδερμίδας, και δημιουργεί σειρές προϊόντων ομορφιάς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της, χαρίζοντας φρεσκάδα και λάμψη.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες του Johnson's® ανέπτυξαν τη σειρά περιποίησης προσώπου Johnson's® Daily Essentials, με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου. Στην καρδιά κάθε φόρμουλας βρίσκεται ένα σύμπλεγμα φιλικών προς την επιδερμίδα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, που σέβονται τη φυσική της ισορροπία και προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται για να παραμείνει ελαστική, φωτεινή και νεανική. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εντοπίσετε τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας σας και να επιλέξετε την αντίστοιχη σειρά Johnson's® Daily Essentials για κανονική/μικτή, λιπαρή ή ξηρή/ευαίσθητη επιδερμίδα.

Αυτό έκαναν και τέσσερα πανέμορφα και λαμπερά κορίτσια, η Δούκισσα Νομικού, η Demy, η Φωτεινή Κορρέ και η Ζέτα Φούντα, οι οποίες αποκαλύπτουν το πιο αγαπημένο τους προϊόν περιποίησης Johnson's® και σας προσκαλούν να... Χαμογε-λάμψτε μαζί τους!

«Μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το Johnson's® με κάνει να λάμπω!» λέει η Δούκισσα Νομικού, λατρεύει την Johnson's® Daily Essentials 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου και Ματιών. Με αντηλιακή προστασία SPF15 και με ευεργετικά μέταλλα και βιταμίνες, ενυδατώνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και αναζωογονημένη ενώ αποτελεί την κατάλληλη βάση για makeup.


Η γλυκιά Demy ξέρει πως σε κάθε live χρειάζεται μια λαμπερή εμφάνιση και για αυτό εμπιστεύεται το Johnson's® . Προϊόν που είναι must στη φροντίδα της; Το 3 σε 1 Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Ματιών Johnson's®.


Η Φωτεινή Κορρέ είναι... Mad με την λάμψη της επιδερμίδας της μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ξέρει πως το μυστικό βρίσκεται στον σωστό καθαρισμό. Γι' αυτό και έχει πάντα μαζί της τα Johnson's® Daily Essentials Αναζωογονητικά Μαντηλάκια Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ που φροντίζουν το πρόσωπο με μια κίνηση!

Όταν λάμπει το πρόσωπό μου γεμίζω αυτοπεποίθηση και πάθος για νίκη, λέει η «Αμαζόνα» Ζέτα Φούντα. Αγαπημένο της προϊόν, το αναζωογονητικό gel καθαρισμού Johnson's® Daily Essentials με ήπια καθαριστικά συστατικά και ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τη λάμψη της επιδερμίδας.