Μυστικά για θεϊκή σιλουέτα

Μυστικά για θεϊκή σιλουέτα

Στη σειρά αδυνατίσματος Αφροδίτη η Fresh Line έκλεισε τα πιο δραστικά φυσικά συστατικά

Εμπνευσμένη από τη σοφία της αρχαίας ελληνικής βοτανοθεραπείας και ακολουθώντας μυστικές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line δημιουργεί πρωτότυπα χειροποίητα προϊόντα με φρέσκα, οργανικά και ασφαλή συστατικά από τη φύση.

Στη σειρά σώματος Αφροδίτη, 9 κλασσικά προϊόντα αρωματοθεραπείας και εντατικές αγωγές με συσφιγκτικές, αποτοξινωτικές και αποσυμφορητικές ιδιότητες στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, βελτιώνοντας ορατά τη σιλουέτα. Βασικά συστατικά της σειράς, το κυπαρίσσι, ο κισσός, το γκουαρανά, το μαύρο πιπέρι, ο κέδρος, το τζίντζερ, η ρίγανη, ο βασιλικός, ο μάραθος, το αγριοκυπάρισσο και το δενδρολίβανο.

Δοκιμάσαμε και ερευτευτήκαμε την αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας που συμβάλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και κάνει το μπάνιο μια απολαυστική εμπειρία home spa. Περιέχει οξέα φρούτων που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λαμπερό, είναι εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση και, φυσικά, με ένα κοκτέιλ αιθέριων ελαίων με αποτοξινωτική, τονωτική και αποσυμφορητική δράση.

Εξαιρετικό και το Λάδι για Μασάζ της σειράς, το οποίο περιέχει ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια όπως αγριοκυπάρισσο, βασιλικό, μαύρο πιπέρι και μάραθο που ενισχύουν την αποβολή των τοξινών. Η συχνή χρήση του σε συνδυασμό με μασάζ συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της και βοηθάει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Η μεταξένια υφή του απορροφάται εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει υπολείμματα, παρά μια υπέροχη μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Fresh Line "φτιάχνει βαλίτσες" για Αγγλία

Gourmet βάλσαμο για ταλαιπωρημένα χέρια

Fresh Line: λέει "στοπ" στις ρυτίδες