Βρήκαμε: Το ιδανικό σύστημα καθημερινού καθαρισμού

Βρήκαμε: Το ιδανικό σύστημα καθημερινού καθαρισμού

Η σειρά Johnson's Daily® Essentials έχει 3 εξαιρετικά προϊόντα που θα λατρέψει η επιδερμίδα σας

Η σειρά JOHNSON'S® Daily Essentials έχει αναδειχτεί Νούμερο 1 σειρά περιποίησης προσώπου και αυτό με έβαλε στον πειρασμό να δοκιμάσω ένα προς ένα τα προϊόντα της για να το διαπιστώσω με τα μάτια μου.


Ξεκίνησα από το πιο βασικό βήμα περιποίησης, τον καθαρισμό. Στην σειρά Johnson's® Daily Essentials βρήκα 3 διαφορετικά προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και να εξασφαλίζουν πως είναι απόλυτα καθαρή. Όπως μου εξήγησαν οι ειδικοί του Johnson's®, η σειρά για κανονικές/μικτές επιδερμίδες περιέχει σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων που βοηθάει στην αποκατάσταση της φρεσκάδας και της ζωτικότητας της επιδερμίδας, καθώς και βιταμίνη C, η οποία διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Ξεκίνησα με τα Μαντηλάκια Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ, την πιο εύκολη κίνηση που κάνουμε όταν δεν έχουμε χρόνο για να ακολουθήσουμε όλα τα βήματα καθαρισμού. Η αίσθηση που αφήνει το μαντηλάκι όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα είναι πολύ δροσερή, ανακουφιστική μετά από μια μέρα όπου η επιδερμίδα είναι εκτεθειμένη στις εξωτερικές επιθέσεις. Με μια κίνηση αφαιρεί πολύ ικανοποιητικά το μακιγιάζ, με μια δεύτερη το εξαφανίζει - και μάλιστα το δοκίμασα σε αδιάβροχη μάσκαρα και επίσης την αφαιρεί απόλυτα χωρίς καμία δυσκολία. Ακόμα και αν δεν προχωρήσετε στα επόμενα βήματα καθαρισμού, τα συγκεκριμένα Μαντηλάκια θα σας καλύψουν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Plus: είναι πρακτικά και μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας.


Επόμενο βήμα, το 3 σε 1 Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ Ματιών: τρυφερό, βελούδινο, γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρεί ακόμα και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ και ρύπων, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο και απαλό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τα μαντηλάκια ή και μόνο του, καθώς επίσης είναι ειδικά μελετημένο για το ντεμακιγιάζ των ματιών, και μάλιστα για να αφαιρεί και την αδιάβροχη μάσκαρα.


Τέλος, το Αναζωογονητικό Gel Καθαρισμού: σούπερ δροσερό, περιέχει διαλυόμενους μικροκόκκους που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, μεταλλικά στοιχεία που αποκαθιστούν τη φρεσκάδα της και παράγωγο της βιταμίνης C που δρα αντιοξειδωτικά και επιπλέον διώχνει τη θαμπάδα από το πρόσωπο. Με το που θα έρθει σε επαφή με το νερό, το gel κάνει έναν ανεπαίσθητο αφρό, το διακριτικό του άρωμα αναζωογονεί τις αισθήσεις και στο τέλος ξεβγάζεται πολύ εύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια, δροσερή και φωτεινή.