Χαμογε-λάμψτε! Το Johnson's® προτείνει 2 απλά βήματα για τέλεια φροντίδα

Χαμογε-λάμψτε! Το Johnson's® προτείνει 2 απλά βήματα για τέλεια φροντίδα

Με την ειδικά μελετημένη- και βραβευμένη- σειρά JOHNSON'S® Daily Essentials

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα μπορούσαμε να αφιερώνουμε όσο χρόνο θέλουμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας ώστε να παραμείνει νεανική, απαλή και φωτεινή. Στους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε όμως, ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος και πολύτιμος, αλλά το ζητούμενο για λαμπερό πρόσωπο παραμένει.

Το Johnson's® έδωσε την λύση υπογράφοντας μια εξαιρετική σειρά περιποίησης, την Johnson's® Daily Essentials, στην οποία θα βρείτε τα απολύτως απαραίτητα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας. Αν ο χρόνος σας πιέζει υπερβολικά, ακολουθείστε τα εξής δύο βήματα: καθαρισμός και ενυδάτωση, και θα έχετε εξασφαλίσει την ομορφιά του δέρματός σας.

Για το βήμα του καθαρισμού, επιλέξτε από τη σειρά Johnson's® Daily Essentials το προϊόν που ταιριάζει στις καθημερινές σας συνήθειες: τα Αναζωογονητικά Μαντηλάκια Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ, όταν βιάζεστε υπερβολικά (η Φωτεινή Κορρέ δεν τα αποχωρίζεται) ή το Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού &Ντεμακιγιάζ Ματιών (επιλογή της Demy), όταν θέλετε ένα βελούδινο χάδι να απομακρύνει με μια κινηση το μακιγιάζ σας. Συνδυάστε την επιλογή σας με το Αναζωογονητικό Gel Καθαρισμού που διώχνει τους ρύπους και φρεσκάρει το πρόσωπο στη στιγμή (η Ζέτα Φούντα το έχει πάντα στο μπάνιο της).

Για το βήμα της ενυδάτωσης στη σειρά Johnson's® Daily Essentials θα βρείτε δύο έξυπνες φόρμουλες: την 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου και Ματιών (αγαπημένη της Δούκισσας Νομικού), η οποία περιέχει μέταλλα και βιταμίνες, «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα για 24 ώρες και την αφήνει απαλή και αναζωογονημένη. Στα plus ότι διαθέτει SPF 15 και αποτελεί την κατάλληλη βάση για makeup. Και την 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Νυκτός για Πρόσωπο και Μάτια που περιέχει γλυκερίνη, αποκαθιστά τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύκτας.