Απόλαυσε τις στιγμές!

Απόλαυσε τις στιγμές!

Στυλ και ερωτισμός στη νέα Resort Collection της Essie

«Η αυτοπεποίθηση είναι sexy», λέει η guru του nail polish με αφορμή το λανσάρισμα της Resort Collection. «Όταν μια γυναίκα λέει ακριβώς αυτό που σκέπτεται χωρίς αναστολές, όλοι έχουν μάτια μόνο για εκείνη και είναι πάντα αγαπητή!» Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη στις δυναμικές γυναίκες που αποπλανούν τα πλήθη φορώντας στα νύχια αξέχαστα φωτεινά χρώματα, σχεδιασμένα να τραβούν τα βλέμματα με την πρώτη ματιά. Έξι γοητευτικές αποχρώσεις τα δίνουν όλα, προσφέροντας στιλ και ερωτισμό.

Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που δε φοβάται να πει αυτό ακριβώς που πιστεύει. Δουλεύει σκληρά και παίζει σκληρότερα. Δε φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα ενώ το ένστικτό της είναι πάντα σωστό. «Σε όλες μας αρέσει να παίζουμε τον ρόλο της γυναίκας που αποπλανεί τον άντρα» λέει η Εssie . «Μπες στο ρόλο με εντυπωσιακό χρώμα. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω το sexy χρώμα με τόσο απρόσμενο τρόπο, όσο απρόσμενη είναι σήμερα και η σύγχρονη γυναίκα.» Και πράγματι, σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε εντυπωσιακά, τολμηρά χρώματα που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν το παραδοσιακό femme fatale στιλ, αλλά τη γοητεία της αυτοπεποίθησης, την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά και την απτόητη αισιοδοξία.


Το βερνίκι come here! είναι ένα σχεδόν φλούο- κοραλλί, το first timer είναι ένα φρέσκο, απρόσμενο αλλά και αξιαγάπητο πράσινο, το in the cab-ana ένα γαλήνιο γαλάζιο που θυμίζει παραλία, το under where?ένα τολμηρό βιολετί, το nice package είναι το αποπλανητικό, τολμηρό ροζ της ντάλιας που τραβάει τα βλέμματα ενώ το again?! ένα σπινθηροβόλο φούξια που ξυπνάει τα πάθη!

Διαβάστε ακόμα

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς

Φτιάξτο μόνη σου: Η τέλεια φυσική μάσκα λάμψης με γιαούρτι

Φτιάξτο μόνη σου: Το τέλειο ombre μανικιούρ