Αυτό το Touche Eclat το θέλουμε (ακόμα πιο πολύ)!

Αυτό το Touche Eclat το θέλουμε (ακόμα πιο πολύ)!

Το must have προϊόν λάμψης του YSL σε συλλεκτική έκδοση

Κάθε σεζόν από το 2010, το πιο λατρεμένο προϊόν μακιγιάζ των beauty addicts σε όλο τον κόσμο, το Touche Éclat, κυκλοφορεί σε μια νέα χρυσή συσκευασία εμπνευσμένη από τις πιο όμορφες δημιουργίες του οίκου Saint Laurent.

Αφορμή για τη νέα limited edition του Touche Eclat είναι τα βραδινά φορέματα της συλλογής Haute Couture "Soir Edition" που σχεδίασε ο ίδιος ο Yves Saint Laurent στη δεκαετία του 1960, τα οποία ήταν κεντημένα με κρυστάλλους. Διακοσμημένο με λεπτές ανάγλυφες ακτίνες φωτός όπως ένα κεντημένο φόρεμα, το νέο συλλεκτικό Touche Eclat, ένα μικρό αριστούργημα χρυσοχοΐας, γιορτάζει το φως και την τέχνη του να χαρίζεις φως στην γυναικεία επιδερμίδα.

Για να φρεσκάρουμε λίγο τις γνώσεις μας για αυτό το θρυλικό στυλό λάμψης, δημιουργήθηκε από τον οίκο Yves Saint Laurent το 1992. Με ένα κλικ, το Touche Éclat απελευθερώνει αμέσως το μαγικό φως του που ομορφαίνει το πρόσωπο και δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα φωτεινότητας, σμιλεύοντας τους όγκους, αναδεικνύοντας τις σκοτεινές περιοχές του προσώπου, χαρίζοντας λάμψη και επιτυγχάνοντας αψεγάδιαστη τελειότητα.

Το συλλεκτικό Touche Eclat διατίθεται στις αποχρώσεις N ° 1 και N ° 2 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διαβάστε ακόμα

Είναι Top Secret!

Η λάμψη των ημιπολύτιμων λίθων στο πρόσωπό σας!