Βασικό βήμα για τέλειο μαύρισμα!

Βασικό βήμα για τέλειο μαύρισμα!

Η προετοιμασία για να γίνεται μπρονζέ θεές ξεκινάει από τώρα!

Η Lancaster είναι ο απόλυτος ειδικός στο κεφάλαιο "Ηλιοθερπεία" και αυτή τη σεζόν πηγαίνει ένα βήμα πριν την παραλία με δυο έξυπνες φόρμουλες που προετοιμάζουν τέλεια την επιδερμίδα για το μαύρισμα.

Η Tan Preparer είναι η νέα σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούνται 15 ημέρες πριν από την έκθεση στον ήλιο με στόχο να βοηθήσουν την επιδερμίδα να μαυρίσει καλύτερα και περισσότερο προστατευμένα. Με σύνθεση που βασίζεται στο αποκλειστικό, Αντιοξειδωτικό Σύμπλεγμα της Lancaster, η σειρά προϊόντων Tan Preparer,έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα από φύλλα λευκού τσαγιού, και παράγωγα των βιταμινών E και C ώστε να ενισχύσει τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας ενάντια στη φωτογήρανση, κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Επιπλέον, στη σύνθεση των προϊόντων υπάρχει και εκχύλισμα από καρπό σόγιας, ένας αντιγηραντικός παράγοντας που βελτιώνει την ποιότητα και την αντοχή της επιδερμίδας.

Και βέβαια, στην καρδιά των προϊόντων υπάρχει το Tan Activator, ένα έξυπνο σύμπλεγμα το οποίο είναι εμπλουτισμένο με ένα μοναδικό συνδυασμό από γλυκό πορτοκάλι και
σπόρους urucum – πλούσιοι σε βήτα καροτίνη –το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία παραγωγής και κατανομής της μελανίνης στην επιδερμίδα, χωρίς τη βοήθεια
του ήλιου.

Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς Tan Preparer συστηματικά, η μελανίνη κατανέμεται βαθμιαία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ενισχύοντας την ομορφιά της. Μόλις δε εκτεθεί στον ήλιο, το μαύρισμα της γίνεται ομοιόμορφο, πιο βαθύ και διαρκεί περισσότερο. Επίσης, η γλυκερόλη (ένα ενεργό συστατικό γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες) διευκολύνει τα προϊόντα Tan Preparer να ενεργοποιηθούν αμέσως, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και όμορφη.

Στη σειρά θα βρείτε ένα ανάλαφρο serum για το πρόσωπο, με δροσερή, λεπτόρρευστη υφή που περιέχει επιπλέον χρωστικές για υπέροχη, λαμπερή επιδερμίδα και ένα δροσερό mist για το σώμα, εμπλουτισμένο με την ουσία isoquercetin – μια αντιοξειδωτική ουσία που βρίσκεται στο μήλο και τον καρπό ginkgo biloba. Εκτός από την ιδιότητά του να προετοιμάζει την επιδερμίδα για τον ήλιο, ξεδιψάει την επιδερμίδατην αγκαλιάζει με μια μαγευτική ευωδιά που θυμίζει διακοπές!

Διαβάστε ακόμα

Μύρισε καλοκαίρι!

Βελούδινη, απόλυτα ενυδατωμένη επιδερμίδα

Εκφραστείτε ελεύθερα!