Απόδραση στο Portofino

Απόδραση στο Portofino

Ο Tom Ford δροσίζει τις αισθήσεις μας με το νέο Neroli Portofino Eau Fraiche Body Splash

Από την μαγευτική συλλογή υψηλής αρωματοποιίας Private Blends του Tom Ford, το Neroli Portofino είναι εκείνο που έκλεψε την καρδιά των beauty addicts που το ξεχώρισαν και το ανέδειξαν σε Νο 1 σε πωλήσεις.

Αυτό το καλοκαίρι, ο διάσημος designer μας φέρνει μια νέα, ακόμα πιο δροσερή εκδοχή του: το Neroli Portofino Eau Fraiche Body Splash είναι ένας αναζωογονητικός τρόπος για να φορέσουμε το άρωμα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την δροσερή αύρα, τα κρυστάλλινα νερά και την πλούσια βλάστηση της Ιταλικής Ριβιέρας. Το Eau Fraiche δημιουργήθηκε για όλο το σώμα, μια ευωδιά φρέσκια και θηλυκή με ένα αισθησιακό μείγμα από νότες κίτρου, λουλουδιών και κεχριμπάρι, Νερόλι Τυνησίας, Ιταλικό Περγαμόντο, Λεμόνι Σικελίας, Μανταρίνι, Λεβάντα, Ανθη Πορτοκαλιάς, Δενδρολίβανο και Κεχριμπάρι.

Όσο για το μπουκάλι του, ακολουθεί τη λογική των αρωμάτων Neroli Portofino μόνο που είναι πιο μεγάλο (κυκλοφορεί σε συσκευασία των 240 ml), είναι τυρκουάζ όπως τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου και αιχμαλωτίζει τον δροσερό χαρακτήρα του Body Splash.

Διαβάστε ακόμα

Ένα πριβέ απόγευμα με Tom Ford Beauty

Ποια star έκανε αυτό το μανικιούρ;

Πώς θα φορέσετε σωστά το highligther