Lancôme by Alber Elbaz: Τα πιο haute προϊόντα μακιγιάζ της σεζόν!

Lancôme by Alber Elbaz: Τα πιο haute προϊόντα μακιγιάζ της σεζόν!

Design, υφές, χρώματα... Είναι όλα υπέροχα!  

Τα νέα για τη συνεργασία του διάσημου σχειδαστή με τη Lancôme είχαν φτάσει στα αυτιά μας εδώ και λίγους μήνες και ανυπομονούσαμε να μάθουμε περί τίνος πρόκειται. Λίγες μέρες πριν, οι καρποί αυτής της συνεργασίας έφτασαν στα χέρια μας, είδαμε και δοκιμάσαμε τα προϊόντα και είναι απίθανα - όπως ακριβώς τα περιμέναμε!

Tέσσερις αγαπημένες μάσκαρα Hypnose της Lancome, σε βαθύ μαύρο χρώμα (οι Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Star, Hypnôse Drama και η κλασσική Hypnôse) "ντύθηκαν" με σχέδια του Alber Elbaz, με ζωηρά χρώματα και υπέροχα prints. "Το συνδετικό νήμα της συλλογής είναι τα μάτια", λέει ο Alber Elbaz αλλά και οι στρογγυλεμένες καμπύλες. στις οποίες ήθελε να βάλει μια πινελιά χιούμορ.

Η συλλογή περιλαμβάνει και την Hypnôse Palette, την "it" συλλογή σκιών της Lancôme, στις εκδόσεις Doll Eyes, Star Eyes και Drama Eyes ενώ βρήκαμε και ένα προϊόν - έκπληξη: ψεύτικες βλεφαρίδες που εκφράζουν απόλυτα την εκκεντρικότητα του σχεδιαστή, και που φιλοξενούνται σε μια γλυκιά, χαρούμενη συσκευασία.

Στις 13 Ιουνίου πρόκειται να ανέβει στο you tube το Hypnose Show που ετοίμασε ο Alber Elbaz με τη Lancome και όλες οι beauty addicts είμαστε καλεσμένες να καθίσουμε στη front row και να το απολαύσουμε!

Διαβάστε ακόμα

Νεανική επιδερμίδα: δεν υπάρχουν μυστικά!

So In Love!

Ποιο μακιγιάζ ματιών σας ταιριάζει;