Βασική κίνηση για ιδανική επιδερμίδα!

Βασική κίνηση για ιδανική επιδερμίδα!

Ένα υπέροχο, νέο προϊόν ντεμακιγιάζ της L'Oreal Paris αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της

Ότι το ντεμακιγιάζ είναι από τις πιο βασικές κινήσεις για φυσικά λαμπερή επιδερμίδα, είναι γνωστό. Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος είναι επίσης πολύ σημαντική- γιαυτό και η L'Oréal Paris ανανέωσε την γκάμα των προϊόντων ντεμακιγιάζ και δημιούργησε νέες συνθέσεις βασισμένες στην τελευταία λέξη της κοσμετολογίας, ώστε για κάθε τύπο και ανάγκη επιδερμίδας να υπάρχει το ιδανικό προϊόν.

Πρώτο πρώτο δοκιμάσαμε το μεταξένιο λάδι καθαρισμού Ideal Glow: για αυτή τη φόρμουλα, οι επιστήμονες της L'Oreal Paris επέλεξαν τρία έλαια με συμπληρωματική διαλυτική δράση, που στοχεύουν στη διάσπαση των ρύπων και των χρωστικών του μακιγιάζ. Από τις πιο επίμονες συνθέσεις των φον ντε τεν και των κραγιόν μεγάλης διάρκειας, ως τις συνθέσεις των μάσκαρα, κανένα είδος μακιγιάζ δεν μπορεί να αντισταθεί μπροστά στην απαλή αλλά σούπερ αποτελεσματική καθαριστική δύναμη αυτού του λαδιού. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η υφή του: μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μετατρέπεται σε γαλάκτωμα, που απομακρύνεται τέλεια, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του δρα και σε επίπεδο περιποίησης της επιδερμίδας: κάνει απαλή απολέπιση και ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων χαρίζοντας απαλότητα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα- τι άλλο να ζητήσεις από ένα έξυπνο προϊόν ντεμακιγιαζ;