Το Κορίτσι του Justin Bieber μυρίζει υπέροχα!

Το Κορίτσι του Justin Bieber μυρίζει υπέροχα!

Και πήρε και βραβεία! 

Το φαινόμενο Justin Bieber συνεχίζει να κάνει τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να παραληρούν. Το καινούριο του hit έχει νότες, μόνο που δεν είναι μουσικής- είναι οι νότες του καινούριου αρώματός του, Girlfriend, που ήρθε αποκλειστικά στα Sephora και μάλιστα έχοντας μόλις πάρει δύο Fragrance Foundation Awards!

Αυτό βέβαια, δεν είναι έκπληξη για το wonder teen, καθώς και το προηγούμενο άρωμά του, το Someday κέρδισε πολλά βραβεία και ήταν το ήταν το Νούμερο 1 λανσάρισμα γυναικείου αρώματος στις ΗΠΑ. Το Girlfriend o Justin το περιγράφει ως την "ώριμη εκδοχή" του Someday, και είναι ένα γλυκό blend από μανταρίνι, και ζουμερά βατόμουρα, με χαρακτηριστικές εξωτικές λουλουδένιες νότες από ροζ φρέζια, και γιασεμί, και αισθησιακές νότες από ορχιδέα και μόσχο. Το άρωμα δημιουργήθηκε για τις θαυμάστριες του Justin Bieber, ομως δεν είναι απλά ένα "εμπορικό" ελιξίριο- είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, με φαντασία και χαρακτήρα, και δεν είναι τυχαίο πως κέρδισε το φετινό Fragrance Foundation Award στην κατηγορία "Women's Popular" και στην κατηγορία "Consumer's Choice".

Όσο για το μπουκάλι του, ελεκτρίκ αποχρώσεις του ροζ και του μοβ σε μορφή σπιράλ δημιουργούν ένα εξωτερικό "περίβλημα", στο οποίο είναι χαραγμένο ένα μήνυμα καρδιάς από τον Justin: «Δε θα σε αφήσω ποτέ». Το μπουκάλι θυμίζει σχήμα καρδιάς από επάνω προς τα κάτω και συμβολίζει την αγάπη και το δέσιμο που έχει με τις θαυμάστριές του αλλά και την ιδέα ότι η ενέργειά του, η μουσική του και τα αρώματα του πηγάζουν από την καρδιά του.

Το Queen.gr εξασφάλισε και το πολυσυζητημένο διαφημιστικό σποτ του αρώματος με τον λαμπερό πρωταγωνιστή- απολαύστε τον!