Comme des Garcons: Blue Invasion

Comme des Garcons: Blue Invasion

Η νέα αρωματική τριλογία του τρομερού δίδυμου της μόδας

Δεν έχει υπάρξει άρωμα των Comme des Garcons που να με έχει απογοητεύσει. Μπορεί να μην ταιριάζουν όλα με τις οσφρητικές προτιμήσεις μου, αλλά κάθε φορά υποκλίνομαι μπροστά στη δημιουργικότητα αυτού του dynamic duo της μόδας, στο πώς δίνουν ζωή ακόμα και στο πιο εκκεντρικό concept τους.

Αυτή τη φορά έρχονται μέσα από μια αρωματική τριλογία να αποτυπώσουν την μάχη ανάμεσα στο θερμό και το ψυχρό: στην σειρά Blue Invasion βρίσκουμε το άρωμα Blue Ences, όπου το μυστικιστικό λιβάνι συνδυάζεται με παγωμένα μπαχαρικά, μαύρο πιπέρι, κανέλα και κεχριμπάρι, το Blue Cedrat είναι μια αναπάντεχη συμμαχία κέδρου από την Ιταλία και την Virginia με "μεταλλικές" νότες τριαντάφυλλου, ενώ στο Blue Santal, ο παγωμένος Αυστραλιανός κέδρος φλερτάρει με θερμές νότες από πεύκο και βατόμουρα.

Όσο για το μπουκάλι, το χαρακτηριστικό "φλασκί" των αρωμάτων Comme des Garcons ντύνεται παγωμένο μπλε του ωκεανού, που ντεγκραντάρει από το σχεδόν λευκό μέχρι το μπλε μαύρο.

Τα αρώματα των Comme des Garcons θα τα βρείτε στο concept store Number3, Πατριάρχουν Ιωακείμ 16, Κολωνάκι και online στο site www.number3store.com