Dove Original: αυθεντική, απαλή προστασία από τον ιδρώτα

Dove Original: αυθεντική, απαλή προστασία από τον ιδρώτα

Το αποσμητικό που κάνει τη διαφορά

Το Dove φροντίζει καθημερινά τη γυναικεία επιδερμίδα, δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης, που την προστατεύουν και αναδεικνύουν την αληθινή όμορφιά της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι περισσότερες από 80 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως εμπιστεύονται τα αποσμητικά Dove, καθώς είναι σχεδιασμένα να παρέχουν 48ωρη προστασία και φροντίδα στη γυναικεία επιδερμίδα.


Το Dove Original, το αποσμητικό-σταθμός στην ιστορία αποσμητικών Dove, αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητά του και το εθιστικό άρωμα πούδρας που αφήνει στο δέρμα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει: είναι και το ότι είναι το μόνο που περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα και 3 φορές περισσότερη βιταμίνη Ε, στοιχεία που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα.


Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν λάβετε υπόψιν ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ξυράφι στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, αφαιρείται περίπου το 36% της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας. Το Dove Original, με τις ενυδατικές του ιδιότητες, έρχεται να αναδομήσει την επιδερμίδα σε βάθος αφήνοντάς την απαλή, ενώ ενδυναμώνει τα τοιχώματα των κυττάρων, ώστε να μην χάνουν τη φυσική τους υγρασία.