Μπορεί η επιδερμίδα σας να αποκτήσει "ανοσία" στη γήρανση;

Μπορεί η επιδερμίδα σας να αποκτήσει "ανοσία" στη γήρανση;

Οι ερευνητές της Avon αποδεικνύουν πως μπορεί

Φανταστείτε μια κρέμα που θα έκανε την επιδερμίδα σας να έχει ανοσία στη γήρανση, να μπορεί να αντιστέκεται στους εξωτερικούς παράγοντες που την προκαλούν.

Αυτό ακριβώς φαντάστηκαν οι επιστήμονες της Avon και προχώρησαν στη δημιουργία της σειράς ANEW Clinical E-Defense που όχι μόνο οχυρώνει την επιδερμίδα ενάντια στην καθημερινή επίθεση αλλά μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης που προκαλούνται από αυτήν. Η πολυφασματική αγωγή με SPF 50 και η κρέμα βαθιάς αναδόμησης «διορθώνουν» την όψη της φθοράς που έχει προκληθεί στην επιδερμίδα και όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά δίνουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχεδιασμένη με δείκτη προστασίας 50 από τις UVA/UVB ακτίνες, η πολυ-φασματική αγωγή περιλαμβάνει μια μείξη των πιο προηγμένων αντιοξειδωτικών συστατικών ενώ η κρέμα βαθιάς αναδόμησης, σχεδιασμένη με την αποκλειστική τεχνολογία Smart Repair της Avon, συνεχίζει και εντείνει το έργο που ξεκινά η αγωγή, μειώνοντας αισθητά την όψη των σημαδιών της γήρανσης που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όσο εσείς κοιμάστε. Αποτέλεσμα: επιδερμίδα ξεκούραστη, ομοιόμορφη, φωτεινή και νεανική, με όψη υγείας!