Το απόλυτο "όπλο" για επιδερμίδα του ονείρου!

Το απόλυτο "όπλο" για επιδερμίδα του ονείρου!

Ονομάζεται DreamTone και δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Lancome

Η φυσικά όμορφη, φωτεινή, ξεκούραστη επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο, ίσως, ζητούμενο των γυναικών. αυτό που ονειρευόμαστε είναι μια επιδερμίδα που όταν είναι άβαφη δεν έχει τίποτα να κρύψει!

Η Lancôme κατάφερε να δημιουργήσει το προϊόν που υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα αυτό το όνειρό μας: το DreamTone, είναι το πρώτο εξατομικευμένο, ολοκληρωμένο προϊόν διόρθωσης του χρωματικού τόνου που δρα στις καφέ κηλίδες, στην έλλειψη ομοιογένειας και στις χρωματικές ατέλειες όμως έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί που το κάνει να ξεχωρίζει: η σύνθεσή του διαφοροποιείται έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα τρία βασικά προφίλ χρωματικού τόνου που εντοπίζονται στο δυτικό κόσμο. Οι αυτές 3 αποκλειστικές συνθέσεις του DreamTone, που έχουν κατοχυρωθεί με 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, επιδεικνύουν πρωτοφανή επίπεδα αποτελεσματικότητας, μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τη φυσική της ομορφιά.

Συγκεκριμένα, το DreamTone για προφίλ Χρωματικού Τόνου 1, στοχεύει τις αγγειακές δυσλειτουργίες και καταπολεμα την ερυθρότητα, το Προφίλ Χρωματικού Τόνου 2 συμβάλλει στη δράση ενάντια στη θαμπή όψη ενώ το Προφίλ Χρωματικού Τόνου 3: να στοχεύει τα σημάδια από ακμή.

Χρησιμοποιώντας το συστηματικά, θα δείτε μέρα με τη μέρα την επιδερμίδα σας να μεταμορφώνεται, οι καφέ κηλίδες υποχωρούν, οι ανομοιγένεια υποχωρεί αισθητά και δίνει την θέση της στη λάμψη. Και κάτι ακόμα: το DreamΤone προσφέρει αποτελέσματα που διατηρούνται για 4 εβδομάδες μετά το τέλος της χρήσης- αναμφίβολα ένα απο τα πιο έξυπνα, αποτελεσματικά προϊόντα αυτής της σεζόν!