Ξεχάστε τα αλουμινόχαρτα! Η Wella Color.id φέρνει την επανάσταση στο χρώμα των μαλλιών!

Ξεχάστε τα αλουμινόχαρτα! Η Wella Color.id φέρνει την επανάσταση στο χρώμα των μαλλιών!

Η εμπειρία της βαφής και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικά! 

Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι ειδικοί της Wella Professionals δούλεψαν πάνω στη δημιουργία της πιο εντυπωσιακής και πρωτοποριακής τεχνολογίας που υπάρχει μέχρι στιγμής στις βαφές μαλλιών. Η ομάδα των ειδικών που αποτελείται από επιστήμονες, δημιουργούς των τάσεων της μόδας, colorists και καλλιτέχνες, συνεργάστηκε για να δημιουργήσουν μαζί την απόλυτη επαγγελματική υπηρεσία βαφής στο κομμωτήριο, και το πέτυχαν!

wella2

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε ένα "πολυτονικό" haircolor, ήδη γνωρίζετε πόσο πολύπλοκη είναι διαδικασία και πόσα... μέτρα αλουμινόχαρτου απαιτεί κάθε φορά. Από αυτό το μήνα τα πράγματα αλλάζουν: Το Color.id της Wella Professionals επιτρέπει στον colorist σας να βάψει τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται αλουμινόχαρτα, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία πλέον γίνεται πολύ πιο άνετη!

wella3

Τι κάνει το Color.id: διαθέτει την Τεχνολογία InvisiDivider, η οποία όταν προστίθεται στα προϊόντα βαφής Wella Professionals, δημιουργεί ένα μοναδικό πλέγμα, ένα "εύκαμπτο εμπόδιο" δηλαδή, που κρατά χωριστά τις ζώνες των μαλλιών με διαφορετικό χρώμα. Με άλλα λόγια, ο colorist μπορεί να βάλει το ένα χρώμα δίπλα στο άλλο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αναμιχτούν και χωρίς να χρειάζεται αλουμινόχαρτο! Τίποτα, λοιπόν, δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιθυμίες σας, καθώς ο colorist σας μπορεί να τις πραγματοποιήσει, να δημιουργήσει το απόλυτα δικό σας χρώμα, ένα αρμονικό, τέλεια ομοιόμορφο χρώμα ακόμα και με τη χρήση απεριόριστων τονικών αντιθέσεων.

Και βέβαια, πάντα με κοινό παρονομαστή το πλούσιο, λαμπερό χρώμα και την τεχνολογία βαφής της Wella Professionals που όχι απλά σέβεται αλλά περιποιείται και προστατεύει την τρίχα με τον καλύτερο τρόπο!