Κερσετίνη & Βελανιδιά: αυτή τη φορά σε Serum

Κερσετίνη & Βελανιδιά: αυτή τη φορά σε Serum

Αντιγηραντικό, Αντιρυτιδικό & Συσφιγκτικό Serum Προσώπου Κερσετίνη & Βελανιδιά. Τι άλλο χρειάζεστε;

Στη σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά της Korres, υπάρχει ένα serum που μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα που μπορεί να δώσει αυτή η αγαπημένη αντιγηραντική σειρά, με την έντονα επανορθωτική δράση σε ήδη γηρασμένα κύτταρα. Το χαρακτηριστικό της θα λέγαμε ότι είναι η ενεργοποίηση της παραγωγής νέων κυττάρων και της σύνθεσης πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο. Το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές Κερσετίνη, διατηρεί τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνει τη μορφολογία τους, βοηθώντας την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου.

Αυτό που θα παρατηρήσετε χρησιμοποιώντας το Αντιγηραντικό, Αντιρυτιδικό & Συσφιγκτικό Serum Προσώπου Κερσετίνη & Βελανιδιά από τα Φυσικά Προϊόντα Κορρές, είναι ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και της ελαστικότητας του δέρματος όπως και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ότι τύπο δέρματος κι αν έχετε.

Μάθετε και τα άλλα δραστικά συστατικά του Serum και το ρόλο που διαδραματίζουν:


•Ο δραστικός παράγοντας από Μυρτιά ρυθμίζει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
•Το εκχύλισμα mourera fluviatilis ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση.
•Ένα εξαπεπτίδιο βιοτεχνολογικής προέλευσης συσφίγγει την επιδερμίδα και αυξάνει την ελαστικότητά της.
•Οι πολυσακχαρίτες από μαγιά ενισχύουν την άμυνα και την καλή υγεία της επιδερμίδας.
•Το υαλουρονικό οξύ εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προσφέροντας εξαιρετική ενυδάτωση.