5 updos με λαστιχάκια για να μην έχεις άγχος ότι θα καείς την Ανάσταση

Μαρία Ροδίτη

Οι λαμπάδες πάντα παραμονεύουν και τα μαλλιά μας είναι ο πρώτος «στόχος».

Από τα πιο κοινά ατυχήματα που συμβαίνουν το βράδυ της Ανάστασης είναι το κάψιμο των μαλλιών. Ξέρεις, εκεί που όλοι έχουν πάρει το Άγιο Φως, ανταλλάσσουν ευχές και «Χριστός Ανέστη», αγκαλιάζονται και φιλιούνται… κάποια στιγμή βλέπουν να καίγονται τούφες.

Επειδή αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας, υπάρχει λύση για να τη γλιτώσεις. Σίγουρα, πρέπει να προσέχεις στην εκκλησία, αλλά για να είσαι απολύτως ήσυχη μία είναι η επιλογή που έχεις: να μαζέψεις τα μαλλιά σου και συγκεκριμένα να τα κάνεις updo.

Tinkerbell bun: Ο πιο μοντέρνος και παραμυθένιος κότσος θα γίνει η νέα εμμονή σου

Τα 5 πιο κομψά updos για την Ανάσταση

Για να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι, αρκεί να πατήσεις το play στο βίντεο παραπάνω. Εκεί, θα δεις έναν κομψό κότσο, σε παραλλαγές, ιδανικό για μια chic πασχαλινή εμφάνιση. Ο συγκεκριμένος κότσος γίνεται με λαστιχάκια.

pasxa_kotsos.jpg

Είναι τέλειος για κάθε τύπο μαλλιών και ειδικά για τη λεπτή τρίχα, κυρίως γιατί χαρίζει όγκο. Και μπορεί να σου φαίνεται κάπως δύσκολος ο συγκεκριμένος, με μια πρώτη ανάγνωση, αλλά η Missy Sue σού δείχνει βήμα-βήμα πώς να τον κάνεις. Οπότε, αν ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές της, η επιτυχία είναι σίγουρη.

Συνέχισε τώρα στην gallery και δες ακόμα 4 κότσους.