Tinkerbell bun: Ο πιο μοντέρνος και παραμυθένιος κότσος θα γίνει η νέα εμμονή σου

Μαρία Ροδίτη
Tinkerbell bun: Ο πιο μοντέρνος και παραμυθένιος κότσος θα γίνει η νέα εμμονή σου

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί του όλα τα νέα hair trends. Το αγαπημένο μας; Το Tinkerbell bun που θα σε κάνει να μοιάζεις με… νεράιδα.

Η Tinkerbell χαρακτηρίζεται από την περιπετειώδη φύση της, την αδυναμία της στα χαμένα αντικείμενα και τα επιμελώς ατημέλητα χαρακτηριστικά μαλλιά της. Αναφέρομαι στον ατημέλητο αλλά παραμυθένιο κότσο της, που βρίσκεται ανάμεσα στα πιο hot hair trends του φθινοπώρου και υπόσχεται να σε μεταμορφώσει κι εσένα φέτος σε μια νεράιδα. Όπως είναι κι εκείνη αλλά στην πιο… σύγχρονη και επίγεια εκδοχή της.

Ο Tinkerbell bun, λοιπόν, είναι super trendy αυτήν τη σεζόν, γίνεται εύκολα και γρήγορα, και ενδείκνυται για κάθε περίσταση: από τη βόλτα για καφέ που θα πας με τις φίλες σου μέχρι και τον φθινοπωρινό γάμο στον οποίο είσαι καλεσμένη. Ξέρουν, άλλωστε, τι κάνουν και γιατί τον έχουν ήδη δοκιμάσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

tinkerbell.jpg

Η νεράιδα Tinkerbell

Looped bun: Πώς θα κάνεις τον πιο κομψό κότσο με όγκο σε 3 κινήσεις

Τι είναι το Tinkerbell bun

Σε αντίθεση με τον χαμηλό, ατημέλητο κότσο, που είναι trend και έχει κάνει comeback από τη δεκαετία του ’90, το Tinkerbell bun είναι ένας πολύ ψηλός κότσος, messy αλλά που διατηρεί την κομψότητά του.

https://www.instagram.com/p/CIwllLdh1kq

Οι experts συμβουλεύουν να έχεις καλοχτενισμένα μαλλιά πριν πιάσεις τον ψηλό κότσο και να ολοκληρώσεις το χτένισμα με μία λακ που να γυαλίζει. Αυτό το γυαλιστερό αποτέλεσμα κάνει πιο επίσημο και λαμπερό το Tinkerbell bun, καθώς επίσης και οι αφέλειες. Αν έχεις και αφέλειες το αποτέλεσμα πραγματικά θα είναι νεραϊδένιο.

https://www.instagram.com/p/Bw7gKA0l1zY

Οι celebrities λένε «ναι» στο Tinkerbell bun

Δες παρακάτω και τη Lily Collins με την Jennifer Lopez, που επέλεξαν τον Tinkerbell bun και ήταν απλά υπέροχες. Η πρώτη έκανε αυτό το χτένισμα για μια πιο επίσημη περίσταση- φαίνεται και από το ρούχο της, άλλωστε- και η δεύτερη απλώς… για να κάνει την beauty routine της.

https://www.instagram.com/p/CjgJ1tBJrUf

Και κάπως έτσι βλέπεις ότι το Tinkerbell bun μπορεί να είναι πανταχού παρόν. Εσύ τι λες; Θα το δοκιμάσεις; Πάντως, τώρα που η υγρασία του φθινοπώρου είναι στα πάνω της, ένας τέτοιος κότσος για τις bad hair days σου με το έντονο φριζάρισμα και τις τούφες που πετούν, είναι ό,τι πρέπει.

https://www.instagram.com/p/CbDMnlIlKxa